У Києві поліцейські прострелили ногу чоловікові: Потерпілий кидався на патрульних з ножем

Вдень 8 липня на проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі Києва піший патруль поліції відкрив вогонь по підозрюваному, який намагався втекти від поліцейських і поводився агресивно. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції в Facebook.

Сьогодні опівдні на проспекті Героїв Сталінграда піший патруль помітив підозрілого громадянина. Чоловік вів себе нервово і різко змінив напрямок руху, коли побачив інспекторів.

Правоохоронці невідомого зупинили і при перевірці з’ясували, що він знаходиться в розшуку. Якоїсь миті громадянин різко рушив з місця і почав щосили бігти.

Інспектори оперативно наздогнали, проте той поводився агресивно, дістав з кишені ніж, приставив собі до горла і погрожував порізати собі. Потім громадянин знову кинувся бігти. По дорозі чоловік намагався схопити жінку, проте йому це не вдалося – вона закрилася в магазині поруч.

Зрештою патрульні загнали чоловіка в глухий кут. Коли він зрозумів, що тікати нікуди – почав кидатися на патрульних з ножем.

Після цього інспектор зробив попереджувальний постріл у повітря, а потім прострілив ногу підозрюваному. Порушника затримали і надали йому першу допомогу. На місце викликали “швидку”, яка під супроводом патрульних госпіталізувала підозрюваного в лікарню.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.