Чоловіка, який влаштував різанину у калуському гуртожитку, посадять на дванадцять років

Калуський районний суд виніс вирок чоловікові, який вчинив замах на вбивство свого товариша. Наступні дванадцять років злочинець проведе за гратами.

Нагадаємо, замах трапився 24 липня минулого року. У №6 гуртожитку міста Калуш між двома товаришами під час розпивання алкогольних напоїв виникла сварка на побутовому ґрунті. Невдовзі вона переросла у бійку, в ході якої один із чоловіків вирішив позбавити життя свого опонента.

Свій злочинний умисел чоловік не довів до кінця, оскільки потерпілий зміг втекти з кімнати та покликати на допомогу, після чого був госпіталізований в Калуську центральну районну лікарню, де йому було надано своєчасну медичну допомогу ушивання рани серця.

Обвинувачений своєї вини у вчиненні інкримінованого йому злочину не визнав. Проте, його винуватість підтверджується показами потерпілого, свідків та письмовими доказами, що є в матеріалах справи.

15 червня цього року суд ухвалив рішення, згідно з яким чоловіка визнали винним та призначили покарання у виді 12 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.