Марія Яремчук відверто розповіла, чому не спілкується з братами

Співачка з Буковини Марія Яремчук зізналася, що ніколи не була в тісних стосунках зі своїми братами по татовій лінії Дмитром і Назарієм. Про це вона зазначила в ефірі програми “Drozdov” на телеканалі ZIK.

Гостя програми, розповідаючи про сімейні стосунки, зокрема зі старшими братами Дмитром та Назарієм Яремчука, зауважила, що їй незрозуміло, чому вони її засуджують. Зокрема були випадки, коли про це писали в пресі.

“Хоча ми тісно ніколи не спілкувалися, і я вважаю, що це неправильно, тому що цей весь шлак з упереджень в голові давно пора почистити, ми брати і сестра”, – говорить Марія Яремчук.

Співачка розповіла про пропозицію заспівати разом з братами під час концерту до Дня Незалежності, на яку вона з радістю погодилася, якщо брати будуть не проти.

“Таким чином, ще один з гештальтів Марії Яремчук буде закрито”, – каже гостя програми.

Марія Яремчук розповіла, що дуже поважає братів за те, що вони роблять, і має до них теплі почуття: “Це їх вибір, так само, як мій вибір – робити своє”.

У 2017 році Марія Яремчук також давала інтерв’ю виданню “Караван історій”, артистка тоді зізналася, що їй набагато легше спілкуватися з чоловіками, хоча подруги у неї теж є. Але головна підтримка і опора – це її старша сестра Віра:

“Я їй все можу розповісти. У нас різні батьки, але одна мама. Ці відмінності нас настільки зближують… Я – це вибyх, вона – спокійна і впевнена стабільність. На жаль, я не можу подзвонити своїм зведеним братам по батькові, тому що ми не спілкуємося. Після смepті тата наші шляхи розійшлися. Ми не в сварці – просто між нами ніколи не було ніякого спілкування. Але я завжди цього хотіла. Вони моя гордість і я їх люблю. Я сподіваюся, що ми ще зможемо потоваришувати – я завжди готова відкрити свої обійми для них», – поділилася Марія Яремчук.

Читайте також  Надія Савченко зробила нову заяву після допиту на поліграфі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.