Нерідний 65-річний дід всю ніч ґвалтував 13-річну дівчинку

Мати дівчинки працювала на цілодобовій роботі.

Результат пошуку зображень за запитом "На Дніпропетровщині нерідний 65-річний дід всю ніч ґвалтував 13-річну дівчинку"

У Дніпропетровській області нерідний дід всю ніч ґвалтував 13-річну дівчинку природнім і неприроднім шляхом. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

“28-річна мешканка Дніпропетровської області, перед тим як виїхати на цілодобову роботу, залишила своїх малолітніх доньок 2006 і 2015 р.н. бабусі і нерідному діду 1954 р.н. Після того, як мати повернулася з роботи старша донька повідомила, що дідусь в ніч на 21.07.2019 вчинив відносно неї дії сексуального характеру.

Цей виродок всю ніч ґвалтував дитину природнім і неприроднім шляхом, і фотографував оголену дівчинку на мобільний телефон”, – розповів він.

Зазначається, що вчора, його затримали працівники поліції, встановлено, що раніше він вже неодноразово був засуджений за зґвалтування.

Нагадаємо, 6 липня повідомлялося, що у Дніпропетровській області поліція затримала 24-річного злочинця, який

На Дніпропетровщині рецидивіст зґвалтував та вбив 14-річну дівчину
зґвалтував та вбив 14-річну дівчину, яку шукали від 29 червня.

В Україні щороку з’являється близько 400 жертв статевих злочинів. Один із найбільш резонансних випадків – зникнення 11-річної Дарини Лук’яненко в Одеській області. Дівчину шукали тривалий час і знайшли мертвою у вигрібній ямі сусіда. Він викрав дівчину, сильно побив у себе вдома і в підсумку вбив. Місцеві мешканці були шоковані і намагались вчинити самосуд над підозрюваним. Слідство не виключає зґвалтування.

Із регіонів з періодичністю надходять страшні повідомлення про насилля над дітьми. На цьому тлі Національна поліція виступає за необхідність посилення покарань за такі злочини і просить парламент схвалити законопроект про створення реєстру педофілів та їхню хімічну кастрацію. Автори пропонують збільшити міру покарання до мінімальних 20 років ув’язнення за злочини статевого характеру проти дітей та створити напівзакритий реєстр педофілів, аби не допустити їх до роботи в дитячих закладах. Це буде електронна база з усіма даними про таких осіб – історією злочину, місцем проживання та роботи. Доступ до реєстру матимуть правоохоронні органи та Мін’юст, а право на отримання інформації дадуть керівникам дитячих закладів.

Читайте також  П’яний мажор на дорогому авто розірвав пішохода навпіл. ФОТО

Також пропонується хімічна кастрація, однак лише після відбуття половини терміну зловмисник за власним бажанням після судової експертизи та за дозволом суду зможе пройти курс терапії. Лікування розпочинають за ґратами та продовжують під наглядом поліції і медиків уже на волі.

Статистика свідчить, що майже 60% педофілів в дитинстві самі ставали жертвами сексуальної наруги. Психіатри наголошують на важливості саме медикаментозного лікування, адже лише ув’язнення проблеми не вирішує – 70% педофілів після виходу на волю знову ґвалтують дітей.

Хімічну кастрацію застосовують у США, Канаді, Ізраїлі та країнах Європи та бачать результат – наприклад, у Великій Британії кількість повторних випадків з 40% зменшилась до 5%, а у Німеччині – з 80% до 3%.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.