На Київщині п’яний помічник відомого нардепа влаштував стрілянину по дітям: Є поранені

У вівторок, 26 червня, у місті Вишгород Київської області з травматичної зброї було поранено підлітка.


За повідомленням журналіста Володимира Горковенка, п’яний чоловік стріляв по дітях, які грали у футбол. Правоохоронці знайшли три гільзи. Одна дитина поранена в ногу. Аналіз крові чоловіка показав 2,64 проміле алкоголю.

За повідомленням того ж Горковенка, чоловік виявився помічником депутата від БПП Юлія Мамчура на громадських засадах.

«У Вишневому один мудак стріляв в дітей, котрі на стадіоні грали у футбол. Мудак був п’яний. Стріляв з травмата. Цей мудак виявився помічником нардепа. Його звати – Олег Штанько. Він розповідав поліції, що вони “не знають з ким зв’язалися».

Насправді, він виявився помічником “на громадських засадах”. Нардеп Юлій Мамчур вже прокоментував ситуацію на своїй сторінці у Facebook. Юлій Мамчур вибачився перед батьками і заявив, що його вже повідомли про інцидент і зловмисника буде покарано, незважаючи на його статус.

Щойно мені повідомили про інцидент, що стався за участю мого помічника на громадських засадах.Перш за все, приношу вибачення дітям і батькам за його ганебний вчинок.Хочу наголосити, що кожна людина, незалежно від свого статусу, несе відповідальність за свої дії перед законом.У свою чергу, мною прийняте рішення про позбавлення його статусу помічника народного депутата на громадських засадах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.