“Випив пляшку пива і заснув, а коли прокинувся…”: Поруч з батьком потонув 13-річний хлопчик

Поліцейські Краматорська встановлюють обставини загибелі 13-річного хлопчика.

До чергової частини Краматорського відділення поліції Донеччини звернулася місцева жителька 1986 року народження, яка повідомила про зникнення свого 13-річного сина.

Жінка розповіла, що вчора, 23 червня, до неї прийшов її колишній чоловік і забрав з собою хлопчика на відпочинок на місцевий водосховище в с. Веселе.

На місці людина випила пляшку пива і заснув, а коли прокинувся, то дитину поруч уже не було. Залишилися тільки його речі.
Співробітники Краматорського відділу поліції відразу почали пошукову операцію. Правоохоронці прочесали узбережжя і село, відпрацювали двір і парки. До пошуків були залучені рятувальники. Вже вранці водолази знайшли тіло дитини на дні водойми.

Зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Триває слідство.

Поліцейські в черговий раз закликають батьків: дотримуйтесь правил поведінки на воді, уважно стежте за дітьми під час відпочинку біля водойм, утримуйте їх самих і торкалися самостійного купання, адже один необережний крок може коштувати дитині життя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.