ЯК ПРОЇХАТИ 2100 КМ НА ОДНОМУ БАКУ

Компанія Opel зафіксувала новий рекорд економічності.

1-6

Дизельний Opel Insignia подолав на одному баку палива шлях в 2111 км — від швейцарських Альп до Північного моря і назад.

Під час заїзду за кермом Opel Insignia, оснащеного 1,6-літровим 136-сильним дизельним мотором, перебував колишній пілот Airbus Фелікс Егольф. Перший відрізок маршруту становив 429 км і простягнувся від Альп в Швейцарії до штаб-квартири Opel в Рюссельсхаймі, де Егольф поспілкувався з віце-президентом GM Крістіаном Мюллером. Потім швейцарець доїхав до містечка Куксхафен на Північному морі, по шляху зробивши зупинку в Мюнстері і Ольденбурзі. Зворотний шлях пролягав через Ганновер, Кассель і Санкт Галлен. А завершилася поїздка фінішем в Цюріху.

Під час заїзду Opel Insignia подолав 2111 км, а середня витрата палива склав 3,46 літра на 100 км. Це дещо менше офіційних даних, згідно з якими витрати автомобіля у версії ecoFLEX становить 3,8-3,9 л/100 км. Тим часом представники Opel відзначили, що автомобіль не проходив будь-якої спеціальної підготовки. Сам Фелікс Егольф в свою чергу зазначив, що подолання великих відстаней на одному баку палива є «будь-якого», хто володіє «вдумливої ​​манерою їзди».

 

Джерело: http://vipautonews.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: