Сповідь: Я закохалася у рідного брата! Ні. Не по-родинному. А по-справжньому, як у чоловіка…

Невістка наша мені не сподобалася з першого погляду. І тоді я вирішила діяти!

У дитинстві я страшенно його не любила. Мій брат був кволим, часто хвoрів, діставав синці від сусідського хлопчика, бо ніколи не вмів за себе постояти і отримував, як мені здавалося, занадто багато уваги від батьків.

У той час, як я сама будувала свою кар’єру та заробляла собі на хліб, батьки й у дорослому віці опікувалися братом: платили за його житло, годували його, одягали. І це дратувало мене ще більше. Тому з братом ми бачилися фактично лише на родинних святах, дуже рідко обмінювалися СМС-ками, а інколи я навіть забувала привітати його з днем народження.

На якийсь час я поїхала жити за кордон і майже два роки ми з ним не спілкувалися взагалі. Я була певна, що вийду в Італії заміж. Проте особисте життя моє не склалося і довелося повертатися в Україну.

У перший же день мого повернення мене шoкували новиною: мій брат Антон одружується. Я з цього лише посміялася, бо не розуміла, як хтось може вийти заміж за такого маминого синочка?! Та при зустрічі з братом, я взагалі його не впізнала. Красивий, підтягнутий, впевнений у собі молодий чоловік мав навіть інший погляд, а не той переляк у очах, який я звикла бачити з дитинства. За обідом я дізналася, що Антон тепер — відомий архітектор, добре заробляє, займається eкстрeмальним спортом, благодійністю і одружується.

Невістка наша мені не сподобалася з першого погляду. Та зважаючи на наші холодні стосунки, брат цим взагалі не переймався. Але ще більше мене шoкувала новина про те, що новоспечене сімейство невдовзі стане моїми сусідами. І не просто сусідами з вулиці, а сусідами в моєму будинку. Ще будучи в Італії, я купила собі в Україні квартиру, аби було куди повертатися. І лише згодом дізналася, що будинок, у якому я житиму, проектував мій брат.

Спершу таке сусідство мене напружило, але потім… Антон дуже змінився. Для мене це була зовсім інакша людина. Можливо, на нього вплинула робота, адже він багато тепер подорожував і спілкувався з цікавими людьми. А можливо, його змінило кохання до нашої невістки…

Після їхнього повернення з весільної подорожі, ми стали добрими сусідами та навіть почали проводити час разом. Мене дивувало, але я навіть почала пишатися таким братом. Проте мені не подобалося, який вплив мала на нього дружина, яка вказувала йому навіть які шкарпетки одягати на роботу. І я почала власну боротьбу за вплив на Антона.

Спочатку, зізнаюся, це був чисто “спортивний” інтерес, аби довести невістці, що вона не є центром Всесвіту. Але потім… Я таки отримала перемогу в цій неоголошеній вiйнi. Брат почав одягатися так, як подобалося мені. Він зістриг своє довге, завжди зібране в хвіст, волосся, і тепер мав красиву європейську зачіску. Ми перестали їсти вечері його дружини, почали ходити в мої улюблені ресторани. Усі вихідні ми проводили разом. І навіть якщо невістка планувала романтичну вечерю на двох, вона завжди виходила на трьох.

Читайте також  Люди разом, поки вони хочуть бути разом. Ні борг, ні честь, ні мораль не приковують однієї людини до іншої

Дружина чоловіка вже недолюблювала мене. І я не буду приховувати, мене це тішило. З кількох причин. По-перше, мені було приємно, що брат усіляко старається мені сподобатися і моя думка для нього головна. По-друге, я завжди любила ставити на місце інших осіб жіночої статі. Але головне було в тому, що в мене не було друзів і не було… чоловіка. Тому товариство брата дуже навіть прикрашало моє життя.

Я ліпила з Антона свій ідеал чоловіка. Такого, поруч із яким хотіла би бути я. Зовсім скоро я отримала повний контроль над ним і ми вже почали проводити час удвох за розмовами про те, якою би мала бути та якою не є його дружина.

Одного разу до мене прийшла Христина, моя невістка, без чоловіка:

— Для чого ти це робиш? — з порога почала вона. — Ти все життя його ігнорувала, не помічала, він постійно скаржився, що старша сестра його недолюблює. А тут раптом ти від нього не відходиш!

Я слухала це із неприхованою посмішкою.

— Чому ти дозволяєш собі викидати речі, подаровані йому мною? Чому ти не даєш нам побути вдвох? Чому ти вирішила, що маєш право лізти в наше особисте життя? Ти — невдахо! Свого чоловіка не маєш, бо жоден не витримає твоїх вимог і вказівок, то ти вирішила виховувати мого?

Тут я уже не втрималася і Христина дістала ляпаса. Через кілька хвилин до мене прибіг брат із криками, що я не мала права так поводитися, а вже через годину ми сиділи з ним на моєму балконі із келихами вина та сміялися з того, якими дивними бувають жінки.

У брата дзеленькнув телефон і він вголос зачитав мені СМС-ку від дружини: “Вибирай: або я, або вона”. Антон уже хотів дзвонити їй та я переконала, що не варто принижуватися перед людиною, яка хоче посварити тебе з родиною.

— Ми з тобою сім’я! Одна крoв! Якщо їй це не подобається, не має чого пояснювати. Я така щаслива, що ми нарешті знайшли спільну мову!!! Давай завтра сходимо в театр? — щебетала я.

І Антон відклав телефон і підлив мені ще вина. Я пила, дивилася на свого красивого брата й розуміла, що саме от з таким чоловіком я би хотіла прожити все життя: красивим, сильним, стильним, розумним і головне — слухняним.

І тут я вжахнулася. Я раптом зрозуміла те, що так довго проганяла від себе. Я закохалася у рідного брата! Ні. Не по-родинному. А по-справжньому. Як у чоловіка. Я не вірила, що це можливо, але чітко розуміла, що хочу, аби він пішов від дружини та залишився зі мною. На все життя. Ліг у моє ліжко, обійняв мене…

Читайте також  Сповідь: «До побачення, мамочко! Але ти більше до нас не дзвони. У нас тут є інша мама!

Наступного дня брат повідомив, що дружина зібрала свої речі та пішла від нього. Я тріумфувала. Я була в такій ейфорії, що мене зовсім не лякало, що я закохана в чоловіка, якого нарoдила моя мама. Я не розуміла, який це гріх, і не усвідомлювала, як це все обернеться проти мене.

Я намовила Антона не шукати дружину та не дзвонити їй. А коли ввечері вона сама зателефонувала, я взяла слухавку з його рук та вимкнула звук. Ми не пішли в театр. Ми знову напилися вином на моєму балконі і я почала чергову душевну розмову…

Наступного ранку я прокинулася у своєму ліжку з диким похміллям і без oдягу. Я не пам’ятала, як пішов Антон і що між нами сталося. Я так напилася, що навіть не могла пригадати свого дня народження. Але найбільше мене хвилювало, чому я рoздягнена. Я набрала брата. Він збив і не передзвонив. Я набирала й набирала його, але він не відповідав, а потім взагалі вимкнув телефон. Я злякалася чи раптом між нами не сталося того, про що я так давно мріяла. О, Боже! З рідним братом! Похмілля розвалювало мою голову, але думка про те, що ми пeрeспали, привела мене в дикий жaх.

Два дні брат не брав слухавку. Не відповідав на мої СМС і не відчиняв двері. І тут задзвонив мій телефон. На іншому кінці дроту я почула маму:

— Діти мої, що з вами? Ми з татом так тішилися, що ви нарешті знайшли спільну мову! А що сталося тепер? Чому Антон їде в інше місто і не хоче навіть знатися з тобою? Що ти наробила? Чому Христина пішла від нього? Вона ж вагiтна! Що сталося я тебе питаю?

Мене кинуло в холодний піт. Боже, що я наробила? Ніби якась пелена впала з моїх очей і я усвідомила всю жахливiсть своєї любові до брата. Та ні! Я не кохала його! Просто це був єдиний чоловік у моєму житті, який терпів мій складний характер, слухався мене й у всьому намагався догодити мені. Та й це не найважливіше. Мені просто хотілося виграти вiйну в жінки, яка без мого дозволу прийшла в мою родину… А вона ще й вагiтна! Мама дізналася про це випадково, адже працювала в гiнекологiчному відділені, а Христина попросила її нічого не говорити Антону, допоки вона сама не розкаже. А я ж її ще вдaрилa…

Я почала набирати на мобільний невістку. Я не знала, що я їй скажу, але хотіла мільйон разів попросити в неї вибачення, проте і вона мене проігнорувала. Від думки, що я переспала з рідним братом, мене почало нудити. Усі можливі сценарії подальшого розвитку подій говорили мені лише про одне: це — кінець!

Читайте також  Нас байками годують?: Шокуюча правда про безвізовий перетин кордону! Історія, яку повинен прочитати КОЖЕН!

І тут у двері постукали. На порозі стояв Антон. Пригнічений, зaплaкaний… як у дитинстві.

— Вона не повернеться. Вона сказала, що ненавидить мене й що не повернеться до мене, — почав брат.– Поясни мені, чому? Чому ти так ненавидиш її і чому ти змогла мені вбuтu у голову, що жінка, заради якої я змінив усе своє життя і отримав крила — порожнє місце. Я все життя хотів, аби ми були з тобою друзями, хотів бути подібний на тебе. Я хотів мати сестру. Я так зрадів, коли ми потоваришували. Але ти не дала мені любові й підтримки. Я став іграшкою у твоїх руках. Ти просто зруйнувала мій світ. Навіщо?

— Любові? Я не дала тобі любові… між нами щось було тієї ночі? — прямо запитала я.

— Ні. Ти зізналася мені в коханні, у тому що ненавидиш Христину, і в тому, що в тебе був план, як її позбутися, але вчасно додала, що кохаєш не мене — твого брата, а те, що з мене виліпила.

Ми всілися з Антоном на балконі. Уже без вина, а з горнятками чаю та дуже щиро про все поговорили. Брат прямо заявив, що не хоче зі мною бачитися якийсь час, але розуміє, що сам винен у тому, що затанцював під мою сопілку.

— І, до речі, я ненавиджу театр. Ходив лише для того, аби ти сама не сумувала. Насправді я не старався тобі сподобатися, а мені було тебе шкода: самотню, покинуту всіма чоловіками та друзями.

Антон не знав, що Христина вагiтна. Я йому теж не розказала. Лише підказала, де її шукати. За цей час я добре її вивчила і знала, у кого вона “переховувалася”, коли я її доводила.

Через вісім місяців у них народився син. Вони помирилися. Знову стали жити разом. Переїхали з мого будинку. На хрестини мене запросили, але я не прийшла. Соромно дуже. Досі соромно.

У брата зараз щаслива родина. Вони чекають на другу дитину. А я? Я ходжу до церкви й прошу Бога пробачити мені та навчити мене жити, не руйнуючи щастя інших людей. Я навіть познайомилася із чоловіком з сусідньої квартири, який тепер ходить зі мною у театр. Усіляко намагаюся не виховувати його, не ліпити з нього ідеалу, а приймати таким, яким він є. Можливо, щось і вийде з тих стосунків.

Ангеліна, 35 років.

За матеріалами сайту “Жіночий порадник“

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.