Одіозний олігарх Коломойський наступає на Гуцульщину або Скандальний франківський забудовник розпочинає свою нечесну гру за мандат?

Косівські активісти спіймали розповсюджувачів на гарячому.

22 травня у Косові помітили кількох молодиків, які розповсюджували газету з провокаційними матеріалами про місцевого народного депутата.

забудовник Дмитро Сіреджук

Всі матеріал ґрунтуються нібито на інтерв’ю іншого прикарпатського нардепа Олександра Шевченка.

Місцеві мешканці, помітивши незнайомців, почали розпитувати хлопців звідки вони приїхали, проте ті уникали відповіді, закривали свої обличчя і швидко покинули “точку”.

Появу розповсюджувачів “чорного піару” на вулицях Косова пов’язують з майбутніми парламентськими виборами, які мають відбутися в жовтні 2019 року. І хоча виборча кампанія стартує ще не скоро, конкуренти вже почали діяти.

Експерти переконують, що застосування чорного піару на виборах в Україні останніми роками є радше “нормою”, ніж винятком. І війни компроматів в українському політикумі все частіше набувають чималих масштабів.

“Чорний піар значно легше переводити в політичні дивіденди. Крім того, такий піар дешевший: замість того, щоб витрачати ресурси на створення якоїсь позитивної події, поширення позитиву, що важко пробиває шлях в інформаційному полі, можна вигадати якусь нісенітницю, – заявляв свого часу політичний експерт Олександр Палій. – Треба дуже уважно дивитися, хто саме є першоджерелом і поширювачем негативної інформації. Якщо такий поширювач сам не заслуговує на довіру, то не варто серйозно сприймати його слова”.

“Чорний піар – це нормальне явище. Його завжди використовують, це один з елементів кампанії, який показує можливості на політичному полі. А щодо того наскільки він може вплинути, то є таке певне правило. Щоб створити імідж і щоб його зіпсувати треба ресурсів із різницею в десять разів. Тобто, якщо ми вкладаємо, до прикладу, 10 гривень на створення іміджу, то щоб зіпсувати цей імідж достатньо буде однієї гривні”, – відмітив Андрій Єременко політолог, голова Спілки молодих політологів України.

Читайте також  Коломойський: НАТО купуватиме памперси, коли російські танки стоятимуть під Варшавою

“Коли проти тебе застосовують «брудні технології» – це означає, що ти на правильному шляху. Сьогодні в Косівському районі шайка гастролерів з пропискою з Івано-Франківська активно намагалась розповсюдити ось цю «газетку».
Можу сказати, як би банда Коломойського не намагалась захопити Гуцульщину та поширити туди свій вплив – нічого їм не вдасться. Люди розумні і добре все розуміють”, – відреагував на ситуацію народний депутат Юрій Соловей.

Слід зазначити, що “людиною Коломойського”, яка вже поклала око на гуцульський край є скандальний франківський забудівник Дмитро Сіреджук, який запам’ятався місцевим жителям цинічним знищенням садиби-музею Гриневичів в обласному центрі.

Вочевидь що саме цей “патріот Коломойського” буде наступного року пробувати боротися за депутатський мандат від Косівського, Верховинського та Снятинського районів. То ж мабуть на жителів славної Гуцульщини чекатиме ще не одна провокація за гроші скандального українського олігарха Ігоря “Бєні” Коломойського…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.