Поліція побила і затримала Героя АТО, який відмовився потиснути руку Порошенкові (фото)

Учора, 19 травня, у Черкасах на футбольному матчі між «Черкаським Дніпром» та «Сумами» правоохоронці затримали пораненого на російсько-українській війні на Донбасі захисника України Олега Толмачова.
Про це воїн сповістив у своєму Facebook.

«Вболіваючи вже понад 11 років за черкаський клуб «Дніпро», прийшов підтримати команду на стадіон. Через некомпетентні дії поліції був незаконно затриманий її представниками. Нічого дивного, просто не обгрунтовані силові дії полііції і, як наслідок, синці та забої у вболівальників, які висловили свій протест президенту клубу Володимиру Лашкулу за те, що той виставив всіх гравців на трансфер та поводиться з клубом, як з своєю іграшкою. Все нормально, всіх затриманих відпустили. Шо поробиш, мусора є мусора!» – написав Толмачов.

Раніше повідомлялося, що на матчі у Черкасах поліція жорстоко побила фанатів та журналістів.

Нагадаємо, під час вручення нагород переможцям «Ігор Нескорених» у суботу, 12 травня «азовець» Олег Толмачов відмовився потиснути руку Петру Порошенку.

На відео із події чітко видно, як він проігнорував президента, не простягнувши йому руку. Розгублений Порошенко натомість поплескав воїна по плечі.

Згодом захисник пояснив, що вчинив так, бо Порошенко образив честь поранених військових.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.