“Скандал з Повалій і співпраця з “Партією регіонів”: Як Євген Рибчинський опинився у політиці і що його пов’язує з Бойком

Євген Рибчинський – “невідомий” син відомого батька, метра української естради Юрія Рибчинського, а також поет, композитор і продюсер. Проте мало хто знає, що він ще й політик.

«Захопився» політикою він несподівано – в часи Євромайдану. У 2014 році Рибчинський долучився до прапорів влади, яка обіцяла жити “по-новому”. Він почав активну «роботу» в Facebook, поливаючи брудом жінок-артисток і колишній уряд, який вони так підтримували.

Саме така патріотична позиція зіткнула Рибчинського з українською співачкою Таїсією Повалій. Артистка вже давно підтримувала хороші зв’язки з екс-президентом Віктором Януковичем і навіть вступила у “Партію регіонів”. Тоді, Рибчинський відверто заявив, що Повалій ніколи не співала для народу, вона завжди розважала можновладців.

“Тая завжди співала перед можновладцями, на їх весіллях та днях народженнях. Ще при Кучмі її ввели в це коло, і я був свідком того, як вона розважала казнокрадів в будь-який зручний для них час”.

Тоді Евген Рибчинський відверто розкрив справжнє обличчя співачки і гучно заявив, що “єдине її переконання: Повалій хоче жити в розкоші.

Однак затятий патріот Євген Рибчинський воліє мовчати про те, що займався організацією концертів для Віктора Януковича і його найближчого оточення, а на отримані криваві «гроші» придбав розкішний будинок в США, де жив з сім’єю до самого початку Євромайдану.

Феєричну кар’єру молодому Рибчинському допоміг побудувати нардеп Володимир Лановий. Саме він запропонував Євгену попрацювати в свому передвиборному штабі.

Лановий якраз йшов на вибори президента України. Євген Юрійович погоджується. На загальний подив, Володимир Тимофійович стає 3-м в тій гонці. Забравши голоси у конкурента – Леоніда Макаровича Кравчука. Завдяки піару Рибчинського Лановий повернувся у велику політику після значної перерви. Через два роки він вже був радником президента України з питань економічної політики. Звичайно, Володимир Тимофійович в боргу не залишився. Він оплатив роботу рекламщика сумою близькою до півмільйона, а також познайомив з потрібними людьми. Довгий час Лановий надавав протекцію Рибчинському.

Читайте також  Більше не титуловані: Які санкції отримали Лорак, Повалій, Єгорова та інші

Отримавши велику суму грошей, зав’язавши круті зв’язки, Євген Юрійович розвиває свій бізнес. Незабаром на підмогу Рибчинському з Америки приїжджає відомий музикант Володимир Бебешко. Він швидко входить в частку «Музичної біржі» і пропонує не тільки створювати рекламу, а й розкручувати нових зірок, як на американській фабриці мрій.

У 2003 році Євген Рибчинський перемикається на поліграфію. Він працює в тандемі з Сергієм Горовим, одіозним зятем екс-віце-прем’єр-міністра, ярого регіонала Юрія Бойка. Хлопці жваво прибирають до рук видавничий дім “Вавилон”. Там друкувалися модні журнали «L’Officiel» і «Єва». Після того, як до видавничого дому прийшло нове керівництво – Рибчинський і Горовий, його покинув весь творчий колектив на чолі з головним редактором Іриною Данилевською та директором видавництва Володимиром Нечипоруком. Люди не приховували, що йдуть через нову політику новоспечених господарів. Рибчинський і Горовий вирішили зробити модне видання більш популярним і масовим.

Та Рибчинський і Горов були лише хорошим прикриттям для справжніх власників цього бізнесу. Всі документи по проведенню операції дійсно підписував Горовий. Однак «Вавилон» купив собі сам Юрій Бойко, а зятя поставив як прикриття. На підтвердження цього факту говорить і те, що креативним директором журналу «L’Officiel» стала дочка Бойка Ярослава, а шеф-редактором друга дочка – Уляна.

Та в 2011 році на глянець спокусилися коханка одного з лідерів ПР. Продати «Єву» Рибчинський не погодився і закрив її через тиск з боку осіб, близьких до родини екс-президента Януковича. Після цього інциденту чоловік їде з родиною до Америки, там він прожив близько трьох років.

Як ми уже згадували у 2013 Рибчинський повернувся в Україну і брав активну участь у політичних і суспільних процесах країни тих років. Займатися політикою Рибчинський продовжує і зараз.

Читайте також  Путіністку-зрадницю Повалій зацькували в мережі за перший від початку війни допис: "БОГ ПОКАРАЄ"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.