«Івано-Франківський арматурний завод» під загрозою вимкнення

“Прикарпаттяобленерго” стурбоване станом розрахунків за спожиту електроенергію Івано-Франківським арматурним заводом, яке порушує умови договору про постачання електричної енергії щодо вчасності проведення розрахунків за електричну енергію.

У зв’язку з боргом, підприємство може залишитись без електроенергії.

Протягом 2017-2018 років арматурний завод систематично боргує за світло, проводить розрахунки із значним запізненням, порушує умови договору про постачання електричної енергії щодо вчасності та повноти проведення розрахунків за електричну енергію. Станом на 17 травня заборгованість вищевказаного споживача становить 1811,7 тис. грн.

В обленерго зазначають, що, попри численні переговори про дотримання термінів і розмірів оплати за спожиту електроенергію, прийняття гарантійних листів щодо оплати – ситуація не покращується.

Енергетики резюмують, що кроки назустріч споживачу не дають позитивного результату – заборгованість продовжує зростати.

Про ситуацію, що склалась, листами проінформували представників державної влади та органів місцевого самоврядування, а також ключового споживача КП «Івано-Франківськ водоекотехпром», передача електроенергії якого здійснюється через мережі ПАТ «Івано-Франківський арматурний завод».

Більше того, 15 травня представників обленерго не допустили на територію заводу для проведення обмеження електропостачання об’єктів, тим самим порушивши вимоги договору та законодавства.

“За обставин, що склалися, у разі відсутності оплати вказаної заборгованості заводом, АТ “Прикарпаттяобленерго” буде змушене вжити заходів та припинити електропостачання об’єктам ПАТ «Івано-Франківський арматурний завод» з джерел живлення, що може призвести до порушення стабільного постачання електроенергії споживачів, які отримують електроенергію через мережі споживача-боржника”, – кажуть в обленерго.

У енергокомпанії сподіваються, що керівництво ПАТ «Івано-Франківський арматурний завод» здійснить всі необхідні заходи щодо негайного погашення заборгованості, а також не перешкоджатиме енергетикам у доступі до підстанції з метою проведення необхідних робіт з припинення електропостачання у разі непогашення боргу.

Читайте також  У світі говорять про перемогу України, але досі не вирішили, якою вона має бути - Безсмертний

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.