Нові подробиці зіткнення молоковоза та легковика, що трапилось на Снятинщині (фото)

Правоохоронці з’ясовують усі обставини зіткнення молоковоза та легковика, внаслідок якого двом людям знадобилася допомога медиків. Як вже відомо, потерпіла 30-річна жінка у момент аварії перебувала на передньому пасажирському сидінні «Ауді» з дитиною.

BjekaQn2xKw

За попередніми висновками, до аварії призвело порушення Правил дорожнього руху водієм автомобіля «ЗІЛ-130». Близько 9 год 15 хв в селі Будилів молоковоз під керуванням 55-річного жителя Чернівецької області, здійснюючи поворот ліворуч з головної на другорядну дорогу, як мовиться, зрізав кут, опинившись на смузі зустрічного руху. Через це сталося зіткнення з легковиком, який саме під’їхав до перехрестя, пишуть Версії з посиланням на Стик.

В результаті ДТП пасажирка «Ауді А6», місцева жителька, та її 3-річний син, який сидів у матері на колінах на передньому пасажирському сидінні, отримали закриті черепно-мозкові травми, а в дитини ще діагностовано забій органів черевної порожнини.

Обидва водії, як засвідчило медичне обстеження, були тверезі. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

cdGcWv5WWu4

передає http://styknews.info

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: