Марш за сімейні цінності: франківці пройшли містом на захист сімї’ і проти абортів (фото)

Сьогодні, 13 травня, в Івано-Франківську за участі релігійних організацій та громадських об’єднань проходить “Марш за життя і сімейні цінності”.

Таким чином організатори та учасники хочуть проголосити цінність людського життя від самого зачаття та закликати всіх українців докласти максимум зусиль для захисту життя кожної ненародженої дитини та християнських цінностей сім`ї, передає кореспондент Фіртки.

Стартував марш від площі Івана Франка, звідки колона рушить вулицями міста.

В програмі – народне віче та гала-концерт в рамках фестивалю “Вгору серця”.

“Цього року особливий марш за життя тому, що він припав на свято матері. Дуже приємно, що сьогодні ми всі разом ідемо і можемо прославляти Господа Бога та християнські цінності. З кожним роком все більше та більше учасників збирає марш. До речі це європейська позиція коли люди виходять в показують свої цінності”, – відмітив міський голова Руслан Марцінків.

Голова ГО ‘”Рух за життя” Ярослав Дубас подякував присутнім за участь у Марші. Учасники маршу виступають проти ‘”узаконеного дітовбивства” – абортів, гормональної та екстреної контрацепції.

Представники духовенства наголошують, що життя починається в момент зачаття, а не народження і закінчується в момент смерті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.