На Косівщині раніше судимий за вбивство знову попався

До Косівського відділу поліції надійшло повідомлення від 60-річного мешканця села Кобаки про те, що невідома особа в ніч на 25 квітня з території його господарства викрала мопед “Honda Сover”.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Провівши відповідні заходи, правоохоронці невздовзі встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний житель Косівського району. Як з’ясувалося, чоловік вночі приїхав на автомобілі до господарства заявника, шляхом вільного доступу проник на територію цього господарства, де незаконно заволодів мопедом.

В подальшому викрадений мопед завантажив у багажне відділення свого автомобіля і вирушив у напрямку Коломийського району. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Затриманий у 2004 році був засуджений на 13 років позбавлення волі за вбивсто з хуліганських мотивів. Однак у 2015 році був умовно-достроково звільнений. Після того кілька разів порушував правила адміністративного нагляду. А у липні минулого року за водіння у нетверезому стані Шевченківський районний суд міста Чернівців оштрафував його на 10 200 гривень та на рік позбавив його права керувати транспортними засобами.

При цьому Косівський районний суд призначив зловмиснику заставу у розмірі 35 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.