У Коломиї бармену загрожує позбавлення волі за привласнення чужого мобільного

З повідомленням про викрадення мобільного телефону “Nokia 5″ до поліції звернувся 21-річний коломиянин. Оперативники встановили особу, причетну до злочину – ним виявився 20-річний коломиянин, повідомили в секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як в подальшому було з’ясовано, у потерпілого, який відпочивав у нічному закладі, розрядилася акумуляторна батарея у мобільному телефоні. Тож відвідувач звернувся до працівника закладу (бармена), щоб той увімкнув пристрій на підзарядку.

Пізніше, після вживання спиртного, заявник забув про телефон і пішов додому.

Згадавши наступного дня про телефон, повернувся у заклад забрати телефон, але бармен здивовано відповів, що жодного телефону не брав і не бачив.

Тож заявник звернувся до поліції. Виявилося, що лиходій спокійно користувався чужим мобільним у своїх цілях. Пристрій у нього вилучили та повернуть законному власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Згідно з санкцією статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.