Відвезли на цвинтар і забрали гроші: Як покарали маршрутника з Кропивницького

Водію маршрутки №134 з Кропивницького, який образив матір загиблого учасника АТО Ігіта Гаспаряна, довелося поїхати на могилу військового і віддати його матері свою виручку за день в якості моральної компенсації.

Як повідомляє місцеве видання Перша електронна газета, після того, як інформація про інцидент поширилася, група демобілізованих і діючих учасників АТО вирушила на автобазу перевізника КТ “Автолегіон Варванський Ю.В.”, який обслуговує маршрут №134.

На території підприємства АТОшнікі зустрілися з “жартівником”, який назвався ім’ям Андрій, і директором фірми Тетяною Глібенко.

Водій підтвердив версію про невдалий жарт, яку раніше озвучив начальник управління транспорту Олександр Вергун.

“Жінка зайшла в маршрутку на вул. Комарова. Салон був переповнений, тому вона стояла на сходинках. Жінка показала мені посвідчення і тримала його в руках до світлофора у податковій. Коли ми зупинилися на червоне світло, я взяв посвідчення, відкрив, подивився і збирався вже віддати, але вона почала говорити “Де моє посвідчення, віддайте його”. На що я жартома відповів “я викинув його у вікно”, – розповів водій маршрутки.

Він запевнив, що відразу віддав документ жінці. Крім того, наполягав на тому, що не читав зміст “корочки”, тому не знав, що жінка є матір’ю загиблого військового.

Вислухавши розповідь винуватця інциденту, учасники АТО висунули свої вимоги директору “Автолегіона” і водію-“жартівнику”. Військові наполягли на тому, що водій повинен вибачитися перед матір’ю Ігіта Гаспаряна, компенсувати їй моральну шкоду у вигляді денної виручки з маршруту, а також поїхати з ними на могилу загиблого Героя.

Зрештою водій – “жартівник” ще раз вибачився перед усіма учасниками АТО, запевнив, що він вибачиться перед матір’ю загиблого Героя і передав їй через радника міського голови з питань АТО Віктора Танцюру грошову компенсацію за моральну шкоду. Далі група повезла водія в село Червонопілля Бобринецького району, де похований Ігітой Гаспарян.

Читайте також  20-річний нетверезий водій насмерть збив двох малолітніх хлопчиків (ФОТО)


Відзначається, що мати загиблого військового під час зустрічі знепритомніла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.