“Якщо у вашому під’їзді живе одна простит*тка, то це…”: Відповідь Притули на коментар жінки здивувала тисячі українців

Популярний український телеведучий Сергій Притула активно веде свої сторінки в соціальних мережах.

Чоловік намагається спілкуватися зі своїми передплатниками якомога щиро і ділитися з ним своїми думками та ідеями. Не секрет, що Притула ще з початку АТО зайнявся волонтерством та вже передав українській армії величезну кількість коштів, більшу частину суми з яких виділив він сам.

Днями Сергій закликав своїх передплатників допомогти зібрати близько 60 000 гривень на придбання необхідного транспорту для бійців, які захищають Україну. За словами самого ж Притули люди відгукнулися дуже швидко і перерахували суму навіть перевищує необхідність. Буквально через кілька днів він відзвітував про передачу коштів військовим.

Друзі, 2 дня назад я попросив у вас трохи підсобити із засобами, треба було закрити питання з придбання безпілотників і ремонту транспорту. Для повного щастя не вистачало 60 000 грн. За 2 доби ви перекинули мені 100 000 грн. Таким чином вчора я:
1) Перерахував 1 021 800 на виробництво трьох БПЛА «Лелека» (2 в третій полк і 1 в Азов) 2) Перерахував 23478 грн на ремонт авто хлопців з 24-ї бригади. Залишилося на рахунку 23 900грн + пара сотень доларів і євро. Фактично всі мої рахунки обнулились.

Більшість українців подякували Притулі, але знайшлися і ті, хто почав критикувати його дії. Так, одна з коментаторів заявила, що держава нічого не робить для воїнів, а Сергій вирішив лише пропіаритися за рахунок грошей інших українців. Притула не витримав і зірвався:

Я перепрошую, але розводьте зрадофільство деінде.Якщо ви не бачите, куди дівається військовий збір, то або протріть монокль, мадам, або запитайте без претензій! Якого ВИ біса тут строчите коментарі про “наше государство”, якщо ви поняття зеленого не маєте в тому, що держава робить для хлопців?І Держава язиком не працює. Максимум окремі чиновники. То називайте прізвища і не ототожнюйте їх з державою! Бо якщо у вашому під*їзді живе одна проститутка, то це ще не підстава весь будинок називати борделем!

Читайте також  Заробляти 1000 баксів у селі і не їхати до Польщі, українці знайшли простий спосіб

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.