Усик отримав травму перед фіналом WBSS, і не буде боксувати в Росії

Український важковаговик Олександр Усик отримав травму руки під час підготовки до фіналу Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS) з росіянином Муратом Гассієвим. Спортсмен звернувся до фанатів за допомогою відеозвернення в соціальній мережі Instagram і вибачився за те, що поєдинок не відбудеться в призначений термін.

Крім того, стало відомо, що українець не буде проводить фінал WBSS у Росії.
“Я хотів проінформувати вас, що у своєму тренувальному таборі я отримав травму руки і бій 11 травня не відбудеться. Ми дамо знати організаторам турніру, коли будемо готові, і вони призначать нову дату. Я б хотів вибачитися перед командою Мурата Гассієва за незручності. Це спорт, так буває. Фанатам спасибі за підтримку. трохи почекайте. Світ любить сильних”, – сказав Усик.

Як розповів промоутер Олександра Усика, мова йде про пошкодження ліктя. При цьому боксеру не знадобиться хірургічне втручання. “В абсолютно робочій ситуації Олександр відчув дискомфорт в лікті. Коли дискомфорт переріс в біль, було вирішено звернутися до лікаря. Незабаром він повинен повернутися до тренувань”, – підкреслив генеральний директор K2 Promotion Ukraina Олександр Красюк.

Відзначимо, що раніше організатори WBSS оголосив про те, що фінал Усик – Гассиев пройде не 11 травня, як було заплановано, а влітку. Крім того, стало відомо про те, що Росія має намір перекупити право на організацію бою у Саудівській Аравії.

Як повідомляв “Обозреватель”, промоутер Олександра Усика Олександр Красюк виступив з різкою заявою з приводу можливого перенесення поєдинку українця з Муратом Гассієвим в Росію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.