Як сильно жінка може впливати на чоловіка

Один і той само чоловік може відрізнятися кардинально, в залежності від того, хто знаходиться з ним поруч, підтримує його чи відштовхує.

Є приклади aлкoголіків в першому шлюбі і успішних бізнесменів – у другому. І навпаки – успішні чоловіків, які залишили свою першу дружину заради молодої дівчинки, через пару років втрачали все і ставали aлкoголіками.

Чому так відбувається? Тому що сила жінки величезна. І вплив її на чоловіка безмежний. Фактично жінка «створює» чоловіка. Вона розкриває в ньому якісь якості, а якісь нейтралізує. Найчастіше діє вона неусвідомлено. Використовуючи родові сценарії і досвід своєї сім’ї. Якщо батько був успішним, то вона несвідомо допоможе досягти йому успіху (у неї така картинка перед очима). А якщо тато був невдахою або багато пив, – то її неусвідомлена картина буде вести сім’ю до краху.

Проблема в тому, що жінки не розуміють своєї сили і не приділяють достатньо уваги своїм думкам і вчинкам. Не усвідомлюють своєї сили і можливостей свого впливу на чоловіка. Якби ми знали, що народилися з чарівною паличкою, навряд чи ми б стали махати нею даремно і замовляти всілякі дурниці, еге ж?

Давайте розглянемо, що дружина може зробити з чоловіком, як вона може вплинути на його характер і вчинки.

Почнемо з негативного впливу дружини

Як дружина думає про чоловіка, таким він і стає. Бачить в ньому тільки недоліки – вони примножуються з кожним днем. І тоді навіть той чоловік, у якого є величезний потенціал бути хорошим чоловіком, стає пересічною рогатою твариною з сімейства кoзлячих.

Якщо дружина не поважає свого чоловіка, його ніхто не поважає. Ні рідні, ні друзі, ні колеги. Можна сказати, що дружина на чолі свого чоловіка пише якесь слово, яке його характеризує. І згідно цього напису з ним починають будувати відносини інші люди. Ось так дружина не подумавши напише якусь гuдоту перманентним маркером, а потім дивується.

Читайте також  У будинку чoлoвiк згвaлтувaв 10-рiчну дитину рoдичiв

Якщо дружина не довіряє своєму чоловікові і не відкриває йому серце, – йому ніхто не довіряє. Навіть якщо він повністю гідний такої довіри, все одно в ньому будуть постійно сумніватися всі навколо. І яке вже тут підвищення або нові перспективи!

Якщо дружина вічно всім незадоволена, то в родині всі стають такими ж незадоволеними. Їм буде і квартира не та, і вечеря не та, і одяг, і відпочинок. І навіть батьки будуть здаватися абсолютно не такими, як треба.

Якщо дружина вважає, що можна було б трохи кращого чоловіка знайти, – це перший крок до чоловічої зради. Говориться про те, що першою зраджує завжди жінка. Правда, вона це робить тільки подумки, – і викрити її в цьому складно. А чоловік зраджує фізично вже після того, як дружина дала йому такий «дозвіл» своїми думками про те, що він далеко не кращий.

Якщо дружина скупа серцем, не бажає служити чоловікові, обігрівати його любов’ю і утихомирювати, він шукає для себе розраду в алкоголі і наркотиках.

Якщо дружина не дозволяє чоловікові займатися чоловічими справами – спілкуванням з друзями, рибалкою, гаражами та іншими речами, що на її думку є дурницею, чоловік шукає відпочинку в іншому – в aлкoголі, комп’ютерних іграх, кyрінні та інших не найрадісніших речах.

Якщо жінка не відкриває чоловікові серце, він стає жадібним. І тоді у нього і взимку снігу не випросиш, не те що квіти на восьме березня. У той момент, коли жінка перекриває чоловікові доступ до свого серця, він закриває для неї доступ до свого гаманця.

Якщо дружина занадто самостійна – все сама і нікого не потрібно, то чоловік стає безвідповідальним. Навіть якщо до цього він цілком добре відповідав не тільки за себе, він немов втрачає цю навичку, розслабляється і зростається з диваном.

Читайте також  В Івано-Франківську невідомий напав на жінку і намагався задушити

Якщо дружина постійно ображається, то чоловік буде злим. Гнів по-різному проявляється в наших тiлах.

Якщо дружина подумки невірна своєму чоловікові, то він буде скупий. А навіщо йому витрачатися на жінку, яка не сьогодні, так завтра знайде іншого і піде?

Якщо дружина чоловіка не слухає, постійно сперечається і норовиться, то чоловік перестане бути чоловіком. Він стає безвідповідальним і меланхольним, слабким і «ніяким».

Якщо дружина регулярно здійснює нaсuльство над чоловіком – наприклад, «виносить йому мозок» або кричить на нього, ображає і так далі, то чоловікові залишиться два варіанти. Або він стає покірливим підкаблучником, з повністю зломленою волею і чоловічим Его. Або він теж починає чинити насильство над дружиною – найчастіше в фізичному плані.

Якщо жінка занадто активна у зовнішній діяльності, чоловік стає пасивним придатком до телевізора. Хоча раніше міг бути цілком успішним бізнесменом.

Але є і зворотня сторона!

Якщо дружина бачить в чоловікові гарні якості і робить на них акцент – вони починають зростати і примножуватися. Навіть якщо для цього немає жодних підстав. Навіть якщо він не повинен був бути відповідальним, – він таким стає. Чи не повинен бути начальником, – а раптом стає. І так далі.

Якщо дружина поважає свого чоловіка, його починають чомусь поважати друзі і колеги. Вони підтримують його і допомагають в складних ситуаціях.

Якщо дружина довіряє чоловікові – йому довіряють інші люди.

Якщо дружина не приховує від чоловіка нічого, не обманює, відкриває своє серце, – то чоловік не зможе обдурити дружину і зрадити їй.

Якщо дружина відкриває чоловікові серце, він стає щедрим. Він починає сам шукати причини порадувати її і зробити її ще щасливішим.

Читайте також  “Вражено 90% легень”: вихователь садочка, потребує допомоги у боротьбі з Covid-19

Якщо дружина щиро служить своєму чоловікові – він з величезним задоволенням візьме її під свій захист. Буде про неї піклуватися і оберігати від усього.

Якщо дружина буде з розумінням ставитися до темпераменту чоловіка і намагатися його задовольнити – то чоловік заради неї зверне гори. Для цього потрібно навчитися бачити якості свого чоловіка, а не міряти його своїми стереотипами.

Якщо дружина хоче зберегти сім’ю, і щиро з любов’ю прикладає для цього свої жіночі зусилля, в серці чоловіка народжується таке ж бажання. І він починає допомагати в цій справі своїй дружині.

Це найголовніше, що я хочу до вас донести. Якщо ваш чоловік чимось вас не влаштовує – знайдіть причину цього в собі. І ось на цю роботу варто пустити сили і час.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.