Прикарпатець так бажав повернути колишню любов, що відлупцював її гумовим кийком

Днями Тисменицький районний суд виніс вирок у справі чоловіка, якого обвинувачували в побоях колишньої співмешканки та незаконному поводженні зі зброєю.

Випадок, за який судили чоловіка, учасника АТО, стався 17 березня 2017 року. У центрі села Нижнів Тлумацького району чоловік зустрів колишню співмешканку, між ними сталася сварка. За деякий час чоловік прийшов до потерпілої на роботу – у сільську раду, де жінка працює секретарем. Там сварка продовжилася, і чоловік вдарив жінку в обличчя.

Ввечері того ж дня підсудний взяв з дому гумовий кийок та металевий прут і пішов до помешкання потерпілої. На подвір’ї його зустрів батько жінки, який намагався не пустити обвинуваченого у двір. Але чоловік вдарив господаря гумовим кийком по голові та зайшов на подвір’я.

Жінка, побачивши у дворі обвинуваченого з гумовим кийком та металевим прутом у руках, перелякалась та намагалася заховатися у будинок. Однак обвинувачений наздогнав її, вдарив рукою в обличчя та кілька разів гумовим кийком по плечах та спині.

Медики діагностували у потерпілої ушкодження у вигляді забійної рани голови, закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку, які відносяться до легких тілесних ушкоджень. Також численні синці на тілі.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю. Він пояснив, що протягом 17 років проживав із потерпілою у цивільному шлюбі, але жінка його залишила. Він намагався її повернути після того, як приїхав додому з АТО. У скоєному щиро розкаявся.

Суд визнав чоловіка винним та призначив 1700 гривень штрафу. Однак був звільнений від відбування покарання на підставі п. “д” ст. 1 Закону України “Про амністію у 2016 році”.

Чоловіку доведеться заплатити у користь держави 1110 гривень процесуальних витрат.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.