На Черкащині п’яна матір побила чоловіка, свекруху та зламала пальці 4-річному синові

Черкаські патрульні затримали горе-матір, яка зламала своєму 4-річному синові пальці, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліції Черкаської області.

За інформацією патрульних, близько 20 години на лінію 102 надійшло повідомлення про сімейну сварку. Крики з вікна вказаної квартири патрульні почули, як тільки прибули на виклик.

У помешканні інспектори виявили трьох жінок. Наймолодша мала ознаки алкогольного сп’яніння та запевняла поліцейських, що є жертвою сімейного насильства. Як з’ясувалося згодом, саме вона спровокувала конфлікт цього вечора.

Спершу жінка побила свого чоловіка, який після сварки пішов з дому, а потім простягала руки до свекрухи. Проте найбільше за всіх постраждав той, хто не зміг захиститися, – п’яна мати зламала пальці на руці своєму 4-річному синові, додали правоохоронці.

Налякана дитина плакала і ховалася під ковдрою в ліжку. Патрульні намагалися оглянути дитину, однак матір кинулась на них з кулаками, через що на неї довелось одягти кайданки.

Дитині патрульні викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала хлопчика до дитячої лікарні. Також на місце прибули представники ювенальної превенції поліції, які надалі займатимуться справою по факту батьківського недбальства та нанесення тілесних ушкоджень дитині.

Порушницю поліцейські доставили до міського відділу поліції, де на неї склали адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.