НА ПРИКАРПАТТІ 24-РІЧНИЙ ЧОЛОВІК ПОБИВ ЮНАКА

побили

У райцентрі 24-річний молодик підняв руку на 15-річного хлопця. Він побив юнака просто на вулиці, бо йому здалося, що компанія надто галасувала. До Снятинського відділу поліції надійшла заява від 33-річної місцевої мешканки.

 

Жінка розповіла, що її 15-річного сина на вулиці побив невідомий чоловік. Виїздом на місце події поліцейські встановили особу зловмисника.

 

Ним виявився 24-річний місцевий мешканець, котрий уже притягався до кримінальної відповідальності, за хуліганство, пише Фіртка із посиланням на прес-службу обласної поліції.

 

Як з’ясували поліцейські, підлітки гуляли на вулиці, до них підійшов чоловік, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці, грубо порушуючи громадський порядок, спричинив юнакам тілесні ушкодження, а одному із компанії дісталося найбільше стусанів. Це стало приводом того, що мати хлопця звернулася по допомогу у поліцію.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

повідомляє firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: