У Франківську проходить форум “Лідерів Батьківщини молодої” (фото)

В Івано-Франківську проходить четвертий форум “Лідерів Батьківщини молодої”.  До обласного центру Прикарпаття з робочим візитом з’їхались представники “Батьківщини молодої” з усієї України.

На Форумі розглянуто ряд питань щодо розвитку організації, заслухано звіти голів обласних осередків та обрані заступники голови Всукраїнської громадської організації “Батьківщина молода”.

Варто зазначити, що “Батьківщина молода” дає змогу молодим людям реалізувати себе в політиці.

Як зазначив Геннадій Якубовський: “Наше майбутнє за молодими людьми і виховувати нову політичну еліту це наш обов’язок. Батьківщина молода надає політичний ліфт та створює можливості для самореалізації молоді в політиці України“.

“Готувати нову розвинену, освічену, інтелектуальну молодь, молодь з критичним мисленням – це завдання номер один для України, тільки така молодь зробить Україну сильною та принесе їй славу”, – наголосив Ігор Попадюк, заступник голови ГО “Батьківщина молода”.

Голова Івано-Франківської міської організації Батьківщина молода Анатолій Корнійчук зазначив: “Це молода команда активістів, які готові зміцнювати та розбудовувати країну, наша команда гарно показала себе реалізовуючи різні заходи, акції, форуми, семінари… Це люди які на ділі показують що молодь є важливою в нашій державі, хоча з боку уряду приділяється мало уваги молоді в Україні”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.