Франківець закликає допомогти багатодітній родині, яка живе у “нетрях”

Франківець напередодні відвідав родину, яка мешкає 12 квадратних метрах в гуртожитку. Каже, що житло більше схоже на ванну кімнату, де живуть двоє дорослих і шестеро дітей. Батько нещодавно переніс інфаркт.

Шокований юнак  Max Swan ненормативною лексикою вирішив донести мешканцям про стан сім’ї. Просить усіх небайдужих допомогти.

«… якшо у вас хоть на мінуточку всередині шось піждало від цієї історії – (050) 750-51-73 номер мами Олі. Наберіть, скажіть пару слів підтримки і спитайте, що ви можете для них зробити. Вона розповість вам і про пральний порошок, і про курточки для хлопчиків, і рушники і навіть мило. А якщо не піджало – гляньте на обличчя цих дітей, діставайте айфони і всеодно дзвоніть», – написав вражений франківець.

Дописувачі додають, що ““Мама Оля – випускниця Угорницького інтернату. Кімната в гуртожитку то все, що було від початку. Плита була. Були соціальні виплати їй як одинокій матері і чоловік працював: клав бруківку. З вересня мав інфаркт. Лежав по лікарнях. Зараз йому не можна нічого піднімати.
Соціальних виплат немає поки що. Лише в березні мама подасть документи на поновлення. В травні вони будуть і буде все добре.
Батько оформляє інвалідність, лежав довго в лікарні.
В школі у дітей кажуть, що Оля всі кошти завжди здає, ніколи нічого не просила, ніхто не знав про її домашні умови. Зараз про неї мене попросила стороння людина”, –  написала Ореста Возняк.
Потрібне взуття:
Владислав 16 років взуття – 44 р.
Ігор – 14 років взуття – 43 р.
Андрій – 10 р. взуття – 35.
Максимко – 8 років взуття 33.
Сергійко – 7 років розмір взуття 31.
Батько Володимир з вдячністю прийме взуття – 44 розмір, а мама Оля кросівки 39-40 розміру.”

Читайте також  Вчені з'ясували, чому діти важко хворіють на Омікроном

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.