Біцуха і селфі для хайпу: Ляшко дорвався до соцмережі

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка, котрий завів Instagram ще п’ять років тому, але був не надто активним його користувачем, останніми днями неначе прорвало.

Політик упевнено мітить у мегазірки соцмережі, опановуючи мистецтво селфі, демонструючи м’язи та — безпрограший прийом — мімімішних песиків.

Консультує тата в непростій справі здобуття інтернет-популярності його донька Влада.


«Мала каже, щоб хайпанути, треба зробити гарне селфі», — пояснив Ляшкофотографію себе з висолопленим язиком.

 

А ще нардеп оголосив, що вже два місяці працює над своєю фізичною формою. Результат — «біцуху» він показав підписникам аж двічі, оскільки спершу його запідозрили в тім, що він трохи шахраює.

До слова, скромний Ляшко поки не вихваляється в Інтернеті дорогими та модними лахами, але за нього це роблять вірні соратники. Так депутат Андрій Лозовий наприкінці січня запостив у Facebook своє фото з лідером радикалів, на якому останній має на шиї темно-червоний шалик.

Модний аксесуар опізнала «Страна» — це не щось там, а Yves Saint Laurent. Шалик із колекції 2015-го року нині можна придбати в Інтернеті за ціною 339 доларів або 9476 гривень, тобто понад пять прожиткових мінімумів (наразі це 1762 гривень).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.