«Завдання уряду – зменшення кількості населення»: Заява Гройсмана про медреформу розлютила українців

Українців обурило чергове вихваляння прем’єр-міністра Володимира Гройсмана медичною реформою.

«Здоров’я – це скарб. Змінюючи систему охорони здоров’я робимо все, щоб кожен українець мав всі можливості для збереження цього скарбу», –  з таким зверненням Гройсман звернувся до українців і опублікував відповідне відео.

Як свідчать коментарі, що зібралися під цим постом, громадяни браваду голови уряду не поділяють.

«Ага, тільки лікарі самі кажуть, що завдання уряду – зменшення кількості населення», «Ви онкохворих навіть обезболюючими не забезпечили, а ще смієте говорити про здоров’я», «Ми побороли усі існуючі хвороби. Залишились тільки гіпертонія, астма і діабет. Я так зрозуміла з цього спітча», «Про яке здоров’я ви кажете? Ви винищуєте народ своєю реформою!», «Ця реформа вигідна тільки корпораціям, які будуть отримувати надприбутки, за рахунок держави і людей.

Охороною здоров’я тут і не пахне. Основна мета збільшення хворих і відповідно прибутку. Справжня реформа повинна базуватись на профілактиці та недопущення розповсюдженню хвороб. У нас був шанс змінити систему в цей бік, на жаль ми вибрали іншу. Готуйте золоті злитки», “Наші поліклініки – це приниження людської гідності “,” Медецина для багатих – бідні в прольоті!!!”, – обурюються українці.

Відзначимо, в Великобританії набув чинності закон “Ордери на стан неясного походження”, який спрощує процедуру притягнення до відповідальності діючих і екс-чиновників, зокрема з України, за придбання елітної нерухомості, а також лікування та навчання дітей за “брудні” гроші.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.