Коли вся надія на швидку, а вона не їде. В Франківську дитину врятували патрульні

Вже декілька місяців в Україні активно обговорюють медичну реформу. Має бути багато змін, нововведень, електронні черги в поліклініку, швидка їде лише в складних випадках та безліч іншої новизни, котра не завжди може спрацювати так як потрібно, особливо якщо мова йде про людське здоров’я, чи й зовсім життя.

От інцидент з швидкою, котрий міг закінчитися дуже трагічно, трапився і у Івано-Франківську. Все оприлюднили патрульні, котрі відіграли велику роль в цій історії.

Загалом, машина патрульних чергувала в одному з дворів Франківська, слідкували за чоловіком,  коли вони побачили, як з одного з під’їздів вибіг босий чоловік, тримаючи на руках дитину. Одразу стало зрозуміло, що в чоловіка паніка, а з дитиною щось трапилося. Патрульні не розгубилися і одразу посадили батька з дочкою в машиною, та чимдуж доправили до найближчого пункту невідкладної допомоги. Потім патрульна машина, ще супроводжувала карету швидкої допомоги, аж до дитячої лікарні, повідомляє Франик.

Як пояснив тато дівчинки, дочка почали задихатися, в неї почалися судоми, а так як за дитиною таке спостерігалося вперше то батько розгубився і дуже злякався.

Він викликав швидку, проте чи то потрапив під категорію «несерйозних випадків», чи просто не пощастило з вільними каретами швидкої допомоги, та швидка не їхала. Тоді чоловік схопив дитину і вибіг на вулицю, щоб самостійно доправити дитину до лікарів. Тут на щастя і зустріли його патрульні.

Чоловік безмежно вдячний даному екіпажу патрульних. Дочка жива і можливо саме завдяки їм, адже ситуація була над складною і кожна хвилина звичайно на вагу золота.

Також батько врятованої дівчинки, буде звертатися до мера, щоб той вручив нагороди даним патрульним, адже від будь-якої подяки вони відмовилися, а справу зробили справді велику.

Читайте також  Безкоштовні дрова дадуть не всім: Верещук розповіла, в яких областях почалася роздача

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.