Юрій Луценко, ви — зрадник Майдану, зрадник народу. Нехай кожну ніч тебе переслідують крики та сльози батьків, крик дітей

Валентина Сергачова

Yanina Sokolova Я підтримую на 100%.

Сама через це пройшла! Повний ігнор, бо Закони не для них! Я згадую, як народ стояв за Луценко на майдані, як своїми тілами захищали його від беркуту.

Юрій Луценко, ви — зрадник Майдану, зрадник народу, який тебе ( не вас, а тебе, бо це — моя зневага) рятував і захищав від цієї системи, яку ти сам, наразі, захищаєш!

Нехай кожну ніч тебе пеерслідують крики та сльози нещасних батьків, яких вбила твоя система, крик дітей, які втратили батьків, кожної хвилини перед очима — погляд тих, хто тебе рятував! Зрадники народу! Без честі, без совісті, без моралі…

*******

Yanina Sokolova

Кожного разу як до мене на Рандеву приходили представники діючої влади і, що логічно, чули у свій бік від нас запитання про: корупцію, лобізм, договорнякі, ігнорування законів і офшори, кожного разу я чула однакову відповідь, як від них так від їхніх прес-секретарів(до речі колишніх журналістів, які раптом забули що ними були):

«Ставлячи подібні запитання Ви граєте на руку політичним опонентам і Кремлю!!!»…

Ну тобто або тим, або тим. Кому саме? Ну сама вже якось, дівчино, вибери, не маленька ж…

Так от, Юрій Луценко, на жаль прийти на ефір до мене і висловитися щодо багатьох справ не зміг. 2 роки ігнору і відмов. Розумію. Підрзрюю, що бачите в мені теж руку Кремля. Або не гідну. А тому напишу публічно.

Ви серйозно????

Ви, генпрокурор, серйозно вважаєте, що резонанс суспільства через смерть Ірини Ноздровськоі — політизована істерія????

Ви — генпрокурор, серйозно вважаєте, що жінка, яка, дідька лисого, захищала право на справедливість у суді, де на секундочку у вбивці — родинні зв’язки із місцевими суддями високого рангу, жінка, якій сто разів погрожували публічно і яка була з рештою вбита і викинута гола в річку,у країні де Ви — генпрокурор — це буденність, а тому буча через це — істерики політичних конкурентів???

Читайте також  «Навіть Гітлер такого собі не дозволяв», – український офіцер-зрадник, який у 2014 перейшов на бік РФ, хоче воювати за Україну

Ви серйозно вважаєте що ЗЕ Гардіан, NYT та інші світові видання які написали про це зухвале вбивство, а воно зухвале, бо страху нема-замовні???

Цей випадок — вирок системі.
Вашій системі, пане Юрію, у тому числі.

Ось ефір у якому ми показали як живуть винуватці резонансних ДТП.

Знаєте як живуть? Прекрасно. Пасинок Фірташа — весілля святкує. Приблизно як Ваша родина нещадавно. Тільки букети і подарунки не у службові авто заносять, а у приватні.
Толстошеєв, ну той, що раптом виявився епілептиком, — хизується фото у клубах. От ще цікаво, де ж пан ректор-хабарник Мельник зараз? Ви не зідзвонювалися? Що у нього з тиском? Все добре?
Думаю, що відмінно. Адже його, як відомо, виправдано.
У всіх цих справах бажаний для вбивць фінал. Бо на них немає Ноздровськоі…

Ноздровськоі, яка не побоялась протистояти цілій системі гнид, які
охаміли через безкарність і вседозволеність. Чим і поплатилася.
Мені соромно за Вас, пане генпрокурор.

Мені соромно, бо у моій країні вбивають тих, кого Ви і ваші підлеглі мали б захищати понад усе.

Мені соромно, що жінками третього тисячоліття стає Ваша дружина, а не такі як Ноздровська.

Мені соромно, що Ви проміняли честь на крісло.

Мені соромно, що поки двоє стареньких у селі Демидів плачуть з горя, втративши двох дочок, яких виховали на принципах справедливості, Ви катаєте пости про звитягу слідчих і називаєте суспільство, яке обурилось — «політизованою істерією»…

Ноздровську вбили, бо суду, а відповідно справедливості нема.

У тому числі через Вас…

І я наївна, але, чомусь я щиро вірю, що в глибині душі Ви, саме Ви, це розумієте.

Читайте також  Луценко анонсував ще більш масштабні операції по затриманню корупціонерів

Але змінити систему Вам не під силу.

Бо крісло по суті не Ваше…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.