Дочку вбитої Ірини Ноздровської побили до струсу мозку: Нові неочікувані подробиці

Неповнолітню дочку вбитої Ірини Ноздровської били до струсу мозку.

Як раніше розповідала сама Ноздровська це сталося в період, коли вона в суді домагалася покарання для Дмитра Россошанського, який на своїй автівці збив сестру Ірини – 26-річну Світлану Сапатинську та зробив сиротою 4-річного сина.

Зазначимо, в залі суду Ноздровській відверто погрожували. «Ти погано закінчиш», – сказали родичі засудженого наркомана.

«Мою доньку неповнолітню побив його друг-наркоман. Після чого вона лежала зі струсом головного мозку», – говорила вона.

Ноздровській вдалося отримати інформацію, що Россошанський кілька разів лежав у лікарні з токсично-алкогольним цирозом печінки, тобто таким, що викликаний вживанням наркотиків та алкоголю.

Також, з’ясовано, що він раніше судимий за викрадення авто та скоєний в 2010 році грабіж поєднаний з насильством за попередньою змовою осіб. Це офіційні дані. Крім того, подейкують, що Россошанський причетний до зґвалтування. При цьому він жодного разу не відбував покарання.

Родич Россошанських працює суддею у Вишгородському суді.

Як повідомлялося раніше, Ноздровська зникла 29 грудня. Вона поїхала на роботу, а додому не повернулася. Останній раз виходила на зв’язок о 5 годині вечора, після цього телефон був вимкнений.

1 січня, правоохоронці виявили тіло правозахисниці Ірини Ноздровської, яка пропала безвісти 29 грудня. Слід уточнити, що жінку знайшли поблизу села Демидів Вишгородського району Київської області. За інформацією журналістів, вона була без одягу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.