Поки ви непритомні: медсестра показала, що коять з тяжкохворими

І ця людина давала клятву Гіппократа

А ви здогадувалися, що може відбуватися з вашими близькими і рідними, коли вони в лікарні лежать без свідомості? Медсестра Сахалінської обласної клінічної лікарні, щодо якої зараз проводять перевірку, показала, як можуть розважатися медики.

“За фактом неетичної, неприпустимої поведінки медичної сестри по відношенню до пацієнтів, колег – медичних працівників організовано службову перевірку. Міністр Олексій Пак особисто тримає ситуацію на контролі”, – повідомили в прес-службі обласного мінохоронздоров’я.

 

За даними місцевих ЗМІ, медсестра вела зйомку в реанімаційному відділенні серцево-судинної хірургії лікарні в Південно-Сахалінську. Знімки жінка викладала в соцмережі і супроводжувала їх коментарями на адресу як самих пацієнтів, так і процесу лікування в цілому.

 

Зокрема, співробітниця лікарні зі сміхом і нецензурною лайкою розповідає, як медики підголюють пацієнтів. Вона також висловила впевненість у тому, що лікарям чхати на пацієнтів – “кого хочуть, того і витягують”. Аудіозаписи сахалінка розміщувала в закритих професійних групах в месенджерах.

Аудіоповідомлення, які відправляла медсестра

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.