Подробиці смертельної аварії в Яремчі, в якій загинула 4-річна дівчинка. ФОТО

Смертельна аварія сталася приблизно о 13 годині у центрі міста Яремче. Водій фургона “Форд Транзит” виїхав на тротуар та збив маму з 4-річною дівчинкою.

За кермом автомобіля “Форд Транзит” був 42-річний мешканець Закарпатської області. Рухаючись у напрямку села Микуличин, водій не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де збив пішоходів.

Очевидці стверджують, що машина рухалася на невисокій швидкості – приблизно 40-50 км/год. Такі ж пояснення надав і водій, який був тверезим, однак причину виїзду з проїжджої частини на тротуар він пояснити правоохоронцям не зміг, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

На цей час за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, поліція розпочала кримінальне провадження (ч. 2 ст. 286 ККУ). В ході слідства призначено проведення ряду експертиз, за результатами яких буде встановлено детальні обставини та причини аварії.

Потерпілу жінку, мешканку села Білі Ослави Надвірнянського району, доставлено спочатку в місцеву, відтак в обласну лікарню. Їй попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та інші травми.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.