Негода обрушиться на Україну з небувалою люттю

Зима нагадує про себе, а погода готує сюрпризи.

В Україні на 19 грудня Гідрометцентр оголосив штормове попередження. Очікується ускладнення погодних умов.

Про це повідомляє Politeka. За даними синоптиків, на дорогах України, крім півдня і сходу, буде ожеледиця, вночі і вранці у західних і північних областях пориви вітру 15-18 метрів за секунду та хуртовини. У Чернігівський та Київський областях очікується сильний сніг.

“Циклон, який сьогодні зумовив красиву снігову картинку, пробки, сльози з очей на вітру, хуртовини, ожеледь і червоні щоки, поступово буде йти в північному напрямку”, – розповіла синоптик Наталія Діденко.

Сніг прогнозують переважно в північних областях, а також місцями на заході України і в Вінницькій області. На решті території ситуація стабілізується в опадів не очікується.

Морозна погода домінуватиме на заході, півночі і в центрі. Тут температура опуститься до 2-6 градусів нижче нуля. В Карпатах стовпчики термометрів покажуть -9 градусів. На півдні і сході, а також у Дніпропетровській буде тепліше, 0 + 5 градусів. На Заході та Півночі буде вітряно.

У Києві синоптики прогнозують сніг, сильний вітер, хуртовини, ожеледь. Вночі та вдень стовпчики термометрів показуватимуть 2 градуси морозу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.