Миколай не приносить, а відбирає: у Франківську пограбували машину чоловіка

Сьогодні, 19 грудня, відзначають День святого Миколая. За тридиціями вважається, що діти знаходять вранці під подушкою подарунки.

А от мешканець Франківська отримав не дуже приємний подарунок – його машину пограбували. Про це Владислав Рожук повідомив у мережі Telegram в чаті AutoLife IF, інформує WestNews.

“Друзі сьогодні до мене прийшов Миколай!Пограбували,вскрили замок в моїй машині і вкрали не дуже цінні речі, дві бі – ксенонові лампочки,блок управління світлодіодною лєнтою, а саме що сміше, права (Дзідзьо),шкіряні чорні рукавиці”, – йдеться у дописі.

Чоловік попросив, якщо комусь будуть пропонувати такі речі то повідомити йому.

Нагадаємо, що працівниками УЗЕ в Івано-Франківській спільно із працівниками Надвірнянського ВП області було виявлено двох невідомих чоловіків, які скоїли крадіжку 80 літрів газоконденсату. Правопорушниками виявились 37-ми та 35-ти річний жителі навколишніх сіл Надвірної.

Крім того, мешканка Прикарпаття намагалася викрасти жіночий одяг з магазину. Власниця повідомила про те, що переглядаючи камери відео спостереження помітила, як невідома особа з приміщення крамниці вчинила крадіжку.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.