“40 ударів у різні частини тіла та душив її подушкою!”: Чоловік по-звірячому згвалтував 7-річну дівчинку

За процесуального керівництва Покровської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження за обвинуваченням мешканця м. Гірник у скоєнні ряду тяжких злочинів, передбачених ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої), ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом), пп. 2, 9, 10 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, передає Корупція.Інфо.

Трагічна подія у місті Гірник. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 33-річний чоловік, раніше судимий за крадіжку, зустрів на вулиці 7-річну дівчинку, яка погодилася на його пропозицію піти до нього додому та подивитися мультики.

Згодом чоловік вирішив зґвалтувати дитину, однак вона почала кричати. З метою припинення опору, чоловік завдав дівчинці щонайменше 40 ударів у різні частини тіла та душив її подушкою, доки остання не знепритомніла. Після цього чоловік зґвалтував непритомну дитину природнім та неприроднім способами.

Зрозумівши, що жертва може розповісти про його злочинні дії, нелюд продовжив душити її. Будучи не впевненим у настанні смерті безпорадної дитини, чоловік вдарив дівчинку у грудну клітину кухонним ножем, після чого переніс її тіло на територію покинутого будинку. Тіло дитини правоохоронці знайшли у підвальному приміщенні вказаного домоволодіння.

За скоєння особливо тяжких злочинів чоловіку загрожує довічне позбавлення волі. Кримінальне провадження розглядається по суті у Селидівському міському суді.

За матеріалами прес-служби прокуратури Донецької області

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.