“Так, я ж не дзвоню і не влаштовую скандалу, тому що мені все одно, де ти і з ким”: ідеальна дружина

У мене були тривалі стосунки. Я довго зустрічалася з чоловіком, можна сказати, витратила на нього кращі роки свого життя. Довго не могла пoбoрoти залежність від нього, але в кінці кінців вирішила покласти крапку.

Та й чи могла я щось вдіяти, якщо він, крутив мені голову сім років, а в результаті одружився з іншою?

Тоді ж у мене появився інший залицяльник. Досить милий, але я до нього нічого не відчувала. Проте вирішила використати його в якості душевного пластиру, не те щоб дуже усвідомлено, якось так вийшло.

Розумію, що це пiдлo, але в підсумку я стала для нього вірною дружиною, яка смачно готувала і подобалася його батькам. Він навіть говорив, що щасливий.

Звичайно, що біля нього, я щасливою не була, але розмова зараз не про це!

Я була байдужа до чоловіка. Подивиться на іншу дівчину – будь ласка. Вuпuвaє до ранку з друзями – немає проблем. Захотів на риболовлю на тиждень – мені ж краще.

І ось одного разу після чергової гулянки чоловік приходить додому, обіймає мене і каже:

– Лєнка, як же я тебе кoхaю! Ти найкраща в світі дружина!

– Ну, дякую, задоволена. А чого це ти раптом?

– Так, розумієш, сидимо ми компанією. Товаришам постійно дружини, подруги надзвонюють, відпочити не дають. Одному мені ніхто не дзвонить. Та й після гулянки я повернуся додому і мене буде чекати вечеря, а багатьох інших – скандал і сковорідка на голові. Всі одноголосно визнали тебе ідеальною дружиною, мені тепер всі заздрять. Навіть пuлu за тебе сьогодні.

Я знизала плечима, а сама думаю: так, я ж не дзвоню і не влаштовую скандалу, тому що мені все одно, де ти і з ким! Так що ж виходить? Ідеальна дружина – байдужа дружина?

Читайте також  "Брала, беру і буду брати": в Умані суддя-хабарниця пішла на підвищення

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.