Хто б міг подумати, секс-рабство в Україні… “Не давав відвідувати туалет, бив і погрожував вбити…”

У селі Новокам’янка Херсонській області чоловік кілька днів протримав свою дружину на ланцюзі. Про це  повідомили в прес-службі прокуратури.

За словами родичів потерпілої, вони не могли вийти на зв’язок з нею. Жінку знайшли вдома і викликали поліцію.

«Він тримав її на ланцюзі, не годував, не давав можливості відвідати туалет, бив і погрожував вбити. Вона була зовсім знесилена, коли ми прийшли. Він таким чином вимагав у неї гроші », – розповіла сестра постраждалої.

Чоловік затриманий, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.146 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в жовтні 2016 року у Вінницькій області правоохоронці викрили фермерське господарство, де незаконно утримували 103 безпритульних, змушуючи їх займатися непосильною працею.

Зловмисники обманом залучали до сезонних сільськогосподарських робіт в яблуневих садах безпритульних з Вінницької, Житомирської, Кіровоградської та Запорізької областей

Їм обіцяли три-чотири тисячі гривень зарплати щомісяця, однак гроші не платили, зате відбирали документи, забороняли виходити за територію господарства, змушували працювати по 14-16 годин на добу, залякували і били за непокору.

Чоловіків і жінок утримували разом, напівголодні, на «баланді». Будь-яка медична допомога була відсутня.

В кінці березня 2017 року Чернігівської області злочинна група незаконно утримувала в заручниках і катувала понад 200 осіб, які страждають від наркотичної, алкогольної або інших залежностей.

В кінці липня 2017 року ЗМІ потрапила інформація про українця, який відправившись на заробітки в Азербайджан, потрапив в рабство на 17 років. При його звільненні поліцією чоловік не міг розмовляти і був не в змозі адекватно сприймати дійсність.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.