Застереження! Обережно: «развод» на дівчинку починає набирати обертів

Нещодавно аферисти «запустили» новий «развод», який приводить в жах усіх водіїв.

У чому суть обману та як відбувається «операція» розповів чоловік, який ледь не потрапив у пастку шахраїв.

Вчора ввечері після роботи вирішив заїхати в магазин. Купив продукти. Виходжу з магазину сідаю в машину. Підбігає дівчинка років 12-14. Якась розпатлана, на руках синці. І мало не плачучи просить довезти її додому.

В іншій ситуації я б її підвіз, але в цій мене збентежило те, що поруч стояла підозріла тонована машина і дівчинка періодично поглядала на неї. Я сказав що у мене немає часу і запропонував їй викликати таксі. Але вона різко розвернулася і втекла до іншої машини.

І ось тут я зрозумів весь сенс обману. Якби вона сіла до мене і я її повіз – машина яка стояла поруч, поїхала б за мною. А там, я думаю, всім зрозуміло, чим би це скінчилося. Типу я педофіл, гони бабки або в поліцію поїдеш. Але це ще не кінець історії.

Коли вона сіла в іншу машину до чоловіка років 30 на вигляд, я заблокував проїзд тонованій машині. Там таке почалося. Вибіг амбал і мало не сам почав виштовхувати мою машину! Причому мату і загроз життю, якщо я не віджену машину, було дуже багато. Я постояв хвилини дві і від гріха подалі відігнав машину. Ці виродки з вереском полетіли у напрямку до мужика. Всім дякую. Будьте обережніше.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.