Душив, бив і в кінці зарізав: подробиці вбивства матері сином. ФОТО 18+

Як писалось раніше. Подія трапилася у смт. Ланчин Надвірнянського району. Між 50-річною господинею будинку та її 24-річним сином виник конфлікт на побутовому грунті, в ході якого чоловік убив рідну матір.

Уночі п’ятого грудня на “спецлінію 102” зателефонував житель селища Ланчина Надвірнянського району, який повідомив про те, що виявив тіло родички за місцем її проживання, з явними тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Надвірнянського відділу поліції. В ході проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що 5 грудня близько опівночі 24-річний чоловік, будучи добряче напідпитку, за місцем свого проживання, на грунті довготривалих неприязних стосунків учинив конфлікт зі своєю 50-річною матір’ю. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Під час сварки він душив і бив її, а потім двічі вдарив кухонним ножем у ліву, задню бокову частину грудної клітки. Від заподіяних тілесних ушкоджень жінка померла.

Як стало відомо, підозрюваного неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки та тілесні ушкодження, і тільки два місяці тому він вийшов з місця позбавлення волі. Молодого чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за вчинення злочину та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. У кримінальному провадженні призначено судово-медичну, медико-криміналістичну, імунологічні та криміналістичні експертизи. Триває слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.