Травми різного ступеня тяжкості внаслідок ДТП, водій таксі з Прикарпаття трагічно загинув на Буковині (фото)

3 грудня у Кіцманському районі автопригода сталася за участю двох іномарок. Травми різного ступеня тяжкості внаслідок дорожніх інцидентів отримали четверо буковинців і двоє жителів Івано-Франківської області.

68-річний житель Івано-Франківської області, керуючи автомобілем марки «Рено», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автівкою «Опель-Віваро» під керуванням 22-річного кіцманчанина.

В результаті ДТП водій «Рено» був госпіталізований до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги з переломом шийного відділу хребта.

Ще одна аварія з трагічними наслідками сталася близько 7-ої години ранку 4 грудня у селі Остриця Герцаївського району. Рухаючись на автомобілі «ЗАЗ Ланос» у напрямку Чернівців, 62-річний водій таксі з Івано-Франківської області виїхав на смугу зустрічного руху.

Там він допустив зіткнення з приміським рейсовим автобусом «Богдан» під керуванням 56-річного чернівчанина. Внаслідок зіткнення водій легкового автомобіля загинув на місці автопригоди. Його пасажир – 39-річний житель Прикарпаття з травмами потрапив до реанімації.

Водій автобуса отримав легкі тілесні ушкодження. За фактами даних ДТП відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські призначили низку експертиз, щоб встановити всі обставини даних дорожньо-транспортних пригод. Тривають досудові розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.