“Втік, бо перелякався”: у поліції розповіли подробиці ДТП у Рожнятові, де водій залишив збитого пішохода. ФОТО

Поліцейські оперативно розшукали винуватця аварії і врятували життя потерпілому.

Як писав КУРС, аварія сталася 30 грудня близько 23:35 в смт. Рожнятів. До поліції зателефонував водій і повідомив, що, проїжджаючи ділянку дороги, помітив тіло людини. На місце одразу прибули поліцейські. Перевірили, що чоловік, якого травмувало авто, живий, але у сильному алкогольному сп’янінні. На дорозі виявили осколки автомобіля зеленого кольору із маркуванням “Ауді”, що свідчило про факт ДТП і те, що водій залишив місце аварії, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

На телефонні дзвінки очевидців медики зауважили, що немає вільних автівок, і просили чекати. Поліцейські прийняли рішення доставити потерпілого до медзакладу самостійно. Травми у чоловіка незначні, але через стан сп’яніння він був без свідомості.

Інша група правоохоронців за декілька хвилин розшукала водія. Він залишив авто неподалік місця ДТП – біля міського озера. З’ясувалося, що 18-річний керманич не отримував посвідчення водія, а авто взяв у батька, не сказавши йому про це. Пояснив, що місце аварії покинув, бо перелякався.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Тривають слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.