Дно: жінкою III тисячоліття стала не герой АТО, а тюнінгована дружина Луценка

Відомі українські журналісти відреагували на рішення назвати «жінкою третього тисячоліття» Ірину Луценко.

Нагадаємо, Ірина Луценко стала переможцем в категорії “Рейтинг” (Всеукраїнської премії “Жінка III тисячоліття”) за захист прав і рівних можливостей чоловіків і жінок, відстоювання справедливості і прав людини в усіх сферах життя.

Крім Ірини Луценко «жінкою третього тисячоліття» стала і дружина президента Марина Порошенко.

«А я, дурень, думав, що жінки III-го тисячоліття в Україні – це жінки-солдати, які захищають Батьківщину на фронті, або волонтери, які віддають все для його забезпечення, або лікарі та медсестри АТО, які під вогнем рятують поранених бійців, або матері, ховають своїх загиблих на війні синів», – коментує український телеведучий і блогер Сергій Іванов.

“Я помилявся. Виявляється, що жінка III-го тисячоліття – це тюнінгова дружина генпрокурора у вечірній сукні. Все дуже просто. Ні, наша, вибачте, еліта ніколи не змінить своєї звички збирати блискучі іграшки, щиро вважаючи, що вона їх заслуговує», – додав він.

«Ірина Луценко стала переможцем Всеукраїнської премії  ”Жінка III тисячоліття“. Тепер її ім’я назавжди вписане золотими літерами в почесний список, в якому вже фігурують директор ПАТ «Луганський м’ясокомбінат» Тетяна Молчанова, радник Януковича Ганна Герман та інші видатні особистості. Куди посилати вітальну телеграму?», – жартує журналіст В’ячеслав Чечіло.

«Ірина Луценко стала переможниця Всеукраїнської премії ”Жінка III тисячоліття“.
Ну, для цього хоч освіти не потрібно… Ніякого. Тільки бабки», – погоджується журналіст Олександр Дубінський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.