У Франківську водій маршрутки жбурнув у пасажира грошима

Родина франківця мала інцидент під час проїзду у 28 маршруті.

Франківець Олександр Карп’юк написав у мережі про неприємний випадок, що стався в автобусі №28. І повідомив, що з початком робочого тижня має намір звертатися в управління транспорту Івано-Франківського міськвиконкому.

“Субота, 18 листопада 2017 року. Вибралися сім’єю до міста. Запхалися в 28 номер. Передали десятку за двох. Щось заговорилися і десь в районі Прикарпатського універу звернули увагу, що здачі нема. Нагадали водієві про здачу. Відповіді – нуль.

Біля пошти довелося пробратися до нього і перепитати про здачу. Відповідь була приблизно такою: “Мені пофігу. Шукайте. ”

На багаторазову вимогу назвати свої ім’я, прізвище і телефон перевізника воділа відреагував зневажливим мовчанням, показуючи, що він тут ґазда, а всі решта — ніщо. Жодного бейджика з інформацією в кабіні нема. Нема також інформації про перевізника.

Врешті, мені набридло метати бісер. Я просто витягнув 2 гривні з коробочки, куди складають плату за проїзд. І тут воділу прорвало. Він почав репетувати, що я украв у нього гроші.

Я сказав, що не украв, а взяв свою здачу. Після чого це мурло схопило весь кеш з коробочки і шпурнуло у мою сторону. Як результат, підлога біля передніх дверей і сходи були покриті килимком з купюр. На зауваження пасажирів, що грошима кидатися не варто, воділа гарчав щось не дуже приємне. Коротше, я вийшов біля Бастіону, трохи потоптавшись по грошах.

Я розумію, що дві гривні це не гроші. Але в цьому випадку довелося піти на принцип”, – розповів у деталях пасажир.

Інцидент стався у маршрутці №28, номер АТ 0874 АА.

“У понеділок буду розбиратися з транспортним відділом, який надає роботу подібним маргіналам”, – поінформував франківець.

Читайте також  Масштабну аварію біля "Ельдорадо" скоїла 20-річна водійка на BMW X5(ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.