Саме час починати бізнес: фінансовий гороскоп на вересень 2024 року

У вересні 2024 року складуться найкращі умови для фінансової діяльності в різних її проявах: від створення та активної роботи різних схем з відмивання грошей до розробки заходів протидії цьому.

ОВЕН

У вересні ви маєте чимало вдалих збігів обставин, що дозволяють зробити прорив у фінансовій сфері. Не бійтеся експериментувати — і ваше ділове життя круто зміниться за цей час. Попереду багато цікавого — так що будуйте нові плани, закладайте основи майбутнього бізнесу або змінюйте напрям у професійній діяльності. Від 18 вересня і до кінця місяця будьте обережнішими, але якщо основну роботу зробите в першій половині місяця, все у вас буде добре.

ТЕЛЕЦЬ

Як і у більшості представників знаків зодіаку, на вас чекає перезавантаження у професійній діяльності. Якщо не триматиметеся за старе, то зможете досить швидко увійти в новий трудовий етап, більш господарський і матеріальніший. Не намагайтеся гнатися за посадами – зараз вам краще бути виконавцем та заробляти. Гарний період для підприємців, інвесторів, продюсерів. До 18 вересня формуються сприятливі умови розширення бізнесу.

БЛИЗНЯТА

Настав час зайнятися розширенням своєї справи, а гроші на це знайдуться. Переговори на цю тему плідні у першій половині місяця, а ближче до його кінця чи вже у жовтні результат виявиться позитивним. Службовець може розраховувати на отримання нових повноважень на колишньому місці з відповідним підвищенням зарплати або пропозицію попрацювати в більш масштабній організації. Отже, ситуація на робочому фронті стабільна, з явною тенденцією до поліпшення.

РАК

Завершується важливий етап у вашому житті, і замість нього з’являється новий – яскравіший, вільніший і вдалий. Зірки висвітлюють вам дорогу, тому шлях буде легким. Добре зможуть заробити ті, хто не боїться рутини і готовий працювати 24 години на добу. Завзятість та відмова від розваг допоможе вам отримати непоганий прибуток. За підсумками місяця ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. Складні взаємини з начальством чи з держструктурами помітно покращаться, що стане особливо помітним ближче до кінця вересня.

Читайте також  У церкві святого Архистратига Михаїла у Калуші встановили люстри

ЛЕВ

Вересень може поставити жирну точку на всіх заходах організаційного та господарського плану, якими ви займалися тривалий час. На підприємців і начальників чекає чергове чищення лав своїх підлеглих, і цим доведеться займатися ще дуже довго. В останні місяці ви багато думали про бажані зміни на професійній ниві. Мабуть, вам хочеться чогось більшого. Місяць дасть вам можливість зупинитися, визначити мету і виробити план подальших дій.

ДІВА

Для конкретних кроків та активних дій ідеально підходить перша половина місяця. А ось для навчання та планування – друга, але ще раз необхідно буде переглянути свою мету після 2 жовтня. Зірки попереджають про те, що для підтримки матеріального добробуту зараз важливо знайти альтернативні джерела заробітку. Можливо, прийде на допомогу давнє хобі, яке може давати дохід. У фінансовому сенсі цей місяць дуже непоганий, хоча шалених доходів не очікуйте.

ТЕРЕЗИ

Вересень стане для вас дуже незвичайним, майже містичним місяцем. Кар’єра піде вгору у тих, хто зайнятий у торговельній справі, будівництві, творчими проєктами. Підприємцям потрібно упорядкувати фінансові документи, щоб підготуватися до податкових перевірок. Службовець може подумати про нову роботу, і ці можливості неодмінно з’являться, проте не цього місяця, а трохи пізніше. Доходи, хоч і надходять регулярно, але ніяк не перекривають збільшених витрат.

СКОРПІОН

У професійних справах настає світла смуга після невеликого застою. Для розвитку кар’єри та бізнесу зараз важливо чітко планувати діяти, ретельно обмірковуючи кожен крок. Цього місяця головне — стосунки з партнерами. Відбудуться несподівані серйозні зміни на роботі — від скорочення штату на наявному місці до відкриття офісів в інших містах і навіть країнах. Можливо, ваше підприємство повністю переїде разом із працівниками до іншої місцевості.

Читайте також  “Грошей, які давали за дитину, вистачало щоб погасити кредит. І я зважилась наpoдити чужим людям”

СТРІЛЕЦЬ

Уміння слухати, розуміти, а іноді й у чомусь поступатися – запорука вашого успіху. Нині саме час пройти навчання, підвищити свою кваліфікацію. Знайдіть собі справу до душі, яка приноситиме додатковий дохід. Не розраховуйте на допомогу збоку, ведіть справи самостійно: у вашому оточенні є люди, на яких не варто покладатися. Гарний прибуток можливий від ведення справ з іноземними компаніями. Наймані співробітники можуть зіткнутися з конкуренцією, але, як кажуть, «добре роби — добре й буде».

КОЗОРІГ

Це чудовий час для динамічних подій та позитивних змін, особливо у сфері фінансів. Багато хто зможе розрахуватися за старими боргами, вкласти вдало гроші, вирішити майнові проблеми у сім’ї. Зараз реальні та несподівані витрати через побутові поломки, але ресурсів на це вистачить. Службовець може подумати про зміну роботи, але ці можливості з’являться не так скоро. Найбільш природним в цей період видається відхід у свої проєкти, самозайнятість або просто тривала відпустка.

ВОДОЛІЙ

Сприятливими будуть творчі заняття, подорожі, навчання — незабаром вони стануть фундаментом покращення матеріального рівня. Для всіх справ професійного плану вересень надзвичайно вдалий. Підприємці та начальники зможуть завершити важливі заходи, пов’язані з розширенням справи, та подумати про нові можливості, які з’являться ближче до кінця місяця. Можливо, йдеться про розвиток зв’язків із колегами з інших міст чи країн, про відкриття справи у місцях, далеких від рідного дому.

РИБИ

У пошуку додаткових джерел заробітку вам допоможуть нові знайомі, позиції яких виявляться сильнішими за ваші. У службовця з’явиться рідкісний шанс підвищити свої позиції колишньому місці чи знайти нову роботу. І в одному, і в іншому варіанті випаде можливість значно збільшити свої доходи, а також зробити свою професійну діяльність більш живою та цікавою. Не виключені пропозиції, пов’язані з поїздкою або з переїздом. У будь-яких складних ситуаціях консультуйтесь із юристом.

Читайте також  5 чи 7 гривень: сьогодні у Франківську визначається вартість проїзду

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.