Поліція розповіла подробиці вбивства жінки на Коломийщині. ФОТО

Під час розпивання спиртних напоїв між господинею будинку та її співжителем виник конфлікт на побутовому грунті, в ході якого чоловік вбив потерпілу.

Трагічна подія трапилася у селі Остапівці, що на Коломийщині, інформує WestNews з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області. Так, було встановлено, що 7 листопада близько 22 год. 38-річний підозрюваний, спільно із 32-річною потерпілою протягом дня розпивали спиртні напої. Будучи добряче напідпитку між ними виникла побутова суперечка, в ході якої зловмисник наніс декілька ударів руками по тілу жінці, після чого власноруч задушив її.

Після скоєного, підозрюваний залишив місце злочину та пішов до свого будинку, де й був в подальшому затриманий правоохоронцями.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення підозри за вчинення злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.