І не називайте їх жлoбами: Три випадки, коли чоловікам не потрібно платити за жінок

У нашій культурі не заплатити за жінку – це все одно, що напaскyдити в штани. Начебто і не протизаконно, але подивляться на тебе косо. Однак, я наполягаю на тому, що є принаймні три ситуації, коли не платити за жінок не тільки можна, а й треба.

Ситуація перша. Офiгєвша бaба.

Йдеться про те, коли ледь знайома або зовсім не знайома дівчина, раптово і без жодного оголошення війни, наплювавши на всі правила етикету, вимагає шикарнн вечеря в ресторані на першому побаченні. Причому, ” вимагає ” тут – ключове слово.

На свій розсуд чоловік може, звичайно, зняти ресторан з музикантами на всю ніч, катати подругу у взятому в прокат лімузині, дарувати їй оберемки квітів, і т.д. Питання в тому, що це – добровільний вибір чоловіка, якому хочеться побути щедрим. Не важливо – чому. Може він виграв мільйон у лотерею, а може просто захотілося. Інша справа, що будь-які суттєві витрати – особиста справа чоловіка. Чоловік, який відчув найменший тиск на себе як на особистість, має повне право располовинити рахунок, і піти в туман. І правильно зробить!

Ситуація друга. Сeкс-шантаж.

Дівчина ніби й не повiя, але прямо або побічно натякає, що продовження банкету можливо тільки після того, як чоловік добряче витратиться (переведе грошей на телефон, надішле з кур’єром, кине на картку). Доходить навіть до того, що прямо говорять: подарунок на 2000-3000, або давай грошима. Особливо люблять висувати такі вимоги адепти запліснявілих ресурсів. Я тут не беруся засуджувати чужі моральні цінності.

Як правило, жінки, що промишляють таким чином, не варті і цих витрат: вид гірше, ніж у справжньої професіоналки, а діапазон послуг неконкурентний. І складається з однієї позиції – догоджати їй всю ніч.

Читайте також  Час прийшов! Ми поклялися, що наприкінці літа 2023 відкриємо людям цю таємницю: Магдалена та Хаял розповіли про те, що трапиться в Україні

Ситуація третя. Нездоровий оленізм.

Ні, ви зрозумійте мене правильно, я не за те, щоб чоловіки не платили ніде і ніколи. Мені дуже подобається, коли чоловіки подають мені пальто, або відкривають дверцята в авто, або притримують двері. І якщо мій приятель захоче заплатити за мій омлет або купити мені коктейль, я, звичайно, за. Це мила традиція, тільки і всього.

Однак, деякі хлопці виховані в тому дусі, що вони повинні платити завжди і всюди, і в результаті дами буквально сідають їм на шию.

Наприклад, я вважаю неправильним діставати гаманець в тому випадку, якщо дама очікувалася одна, а підгребла на побачення з подружками. Як на мене, то поднапрячь кавалера оплатою вечері можна в такому випадку тільки в одній ситуації. Коли передбачається весела нічка всім, хто прийшов складом. Якщо ж мова йде про те, щоб просто годувати подруг, майбутніх тещ, котів і чоловіків своєї дівчини – це якось занадто.

Крім того, я б рекомендувала жінкам завжди пам’ятати, що оплата вечері – жест доброї волі чоловіка, а не його обов’язок. Тому краще не фiгeть, і замовляти лише на ту суму, що є у самої в гаманці, і яку без проблем можна витратити.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.