“У моїй країні четвертий рік йде війна”: Українка зворушила глядачів своєю промовою на конкурсі Miss Grand International 2017 (відео)

Зал вибухнув оваціями і привітав львів’янку стоячи.

Українка Сніжана Танчук потрапив в топ-10 найкрасивіших дівчат планети за підсумками конкурсу Miss Grand International 2017, фінал якого відбувся в середу, 25 жовтня, у В’єтнамі. Новину передають Патріоти України.Коли дівчина виголошувала промову, зал вибухнув оваціями і привітав львів’янку стоячи. “Заради чого ми воюємо? Навіщо людям потрібна кров? Нам потрібно об’єднатися і вистояти до кінця, щоб зупинити зло, яке входить в наші серця! Ви запитаєте мене: “Що ми можемо зробити для миру, процвітання і дружби, які нам так необхідні?” У моїй країні четвертий рік йде війна! Для України цей жахливий час! Не минає і дня, щоб я не думала про те, як зупинити насильство! І зараз я б хотіла сказати, не як учасниця міжнародного конкурсу краси, а як майбутня мати: “Зупиніть війну! Зупиніть насильство! Я хочу, щоб наші діти народжувалися під мирним небом і ніколи не чули слова “війна”, – сказала вона.

“Ви запитаєте мене: “Що ми можемо зробити для воцаріння любові в усьому світі?” Я відповім: “Ми повинні ще більше любити і поважати один одного більше!” – додала власниця титулу “Королева України 2017” Сніжана Танчук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.