1,5 млн грн на рік лише за дочку: Як при зарплаті в 230 тис. грн скандальний чиновиник Нацполіції оплачує мажорне життя дітям

Заступник начальника Головного слідчого управління Нацполіціі платить 1,5 млн грн на рік за навчання.

Заступник начальника Головного слідчого управління Наіональної поліції Дмитро Бут продовжує дивувати своїми витратами при офіційних заробітках в рік 226 тис. 236 грн, згідно з його декларацією за 2016 рік.

Дмитро Бут – батько трьох дітей. 16-річна Олександра вчиться в одному з коледжів Великобританії. В цьому році вона поступила в Sherborne International College.

На сторінці в соціальній мережі у Олександри зазначено, що вона учениця Гімназії №143 міста Києва, але, швидше за все, вона паралельно вчиться в двох школах. Так само робили і діти президента Порошенко, коли ходили в “Конкорд коледж” (Concord College) в Англії.

Коледж готує хлопчиків і дівчаток, для яких англійська не є рідною мовою, до вступу в найбільш престижні британські школи. Навчальна програма включає не тільки інтенсивні заняття англійською мовою, а й навчання у відповідність з національною британською системою освіти.

Навчання тут коштує дорого, але, як зазначено на сайті школи – діють листи очікування.

За те, що Олександра тут пішла в 11 клас, її батько повинен заплатити 40 575 фунтів стерлінгів або 1 млн 417 тис. гривень на рік за курсом НБУ на 18.10.2017.

Шкільна форма тут платна і коштує від 350 до 600 фунтів стерлінгів (12200-21000 грн) залежно від обраних речей.

У школі п’ять резиденцій, де студенти живуть в кімнатах з однією або двома спальнями. Дівчатка і хлопчики живуть в роздільних корпусах.

До речі, за нашими спостереженнями, Олександра Бут в свої 16 років стежить за модою і носить брендові речі і аксесуари. Наприклад у неї є клатчі Louis Vuitton, Chanel, речі від Topshop, Zadig & Voltaire і Max Mara. Відпочивала вона в Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати), Італії, Великобританії та Туреччині. А день народження святкували Саші в одному з найдорожчих ресторанів Києва – “Прага”.

Читайте також  Хтось пояснить, що відбуваєтсья? Вci жінки, вepтaються нaзaд в Укpaїнy, зі сльозами пiдтвepджyють oднy й ту саму історію

Молодші діти чиновника вчаться в Києві, але ходять в елітні школи

У замначальника Головного слідчого управління Нацполіціі підростають ще син і дочка. 11-річний Артем відвідує Олександрійську гімназію в Києві. Це приватна школа з упором на вивчення французької мови, де навчання коштує близько 220 000 гривень в рік.

8-річна Маша ходить в модну Новопечерську школу. Рік освіти обходиться її батькам в суму близько 300 000 грн. Відзначимо, що в цій же школі рік провчилася Христина Гройсман, дочка прем’єр-міністра.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.