Прикарпатська пенсіонерка затримала двох грабіжників

74-річна мешканка одного з сіл Коломийського району повідомила поліцію, що вона разом з односельчанкою затримала двох грабіжників, які намагалися вкрасти гроші з її будинку. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

Прибувши на місце, правоохоронці задокументували грабіж. Зловмисниками виявились 20-річний хлопець та його 16-річна знайома. Обоє – мешканці Закарпаття.

Проходячи повз будинок потерпілої, вони побачили, що вхідні двері відчинені, а господарів не видно. Зайшовши до кімнати господині, вони взяли гаманець, в якому було 17 500 гривень.

Господиня, яка знаходилась у дворі, помітила двох невідомих, які виходили з її дому. Зайшовши до кімнати, побачила, що зникли гроші, а непрохані гості вже сідають в автомобіль і намагаються втекти. Проте пенсіонерка не розгубилася і попросила односельчанку, яка саме була не подалік на автомобілі, наздогнати крадіїв. Вже за кілька хвилин жінки затримали зловмисників і викликали поліцію.

У скоєному вони зізналися, гроші поліція вилучила і передала власниці. За фактом замаху на злочин (ч.2 ст.15 ККУ) та грабежу (ч.3 ст.186 ККУ) відкрито кримінальне провадження. Обох зловмисників затримали.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.