Франківські патрульні, які були учасниками «п’яного» ДТП на Івасюка, досі працюють в поліції

Звільнили тільки патрульного, який напідпитку кермував автівкою та спричинив резонансну аварію. Його колеги-пасажири досі на роботі.

Про це за кавою у громадському ресторані Urban Space 100 розповів начальник патрульної поліції Івано-Франківська, пишуть Версії.

Дмитро Міхалець з прикрістю згадав про нещодавнє звільнення Тетяни Кравців, яка на його думку була високо кваліфікованим та одним з найвідданіших інспекторів в патрульній поліції.

«Також в нас було звільнення за дорожньо-транспортну пригоду в стані алкогольного сп’яніння та звільнення «по дисциплінарці». Але це було з самого початку, – відмітив Дмитро Міхалець. – Зараз мотивами звільнення є те, що працівників не влаштовує заробітна плата, графік роботи, комусь задалеко діставатись до місця служби. Також дуже багато людей перевелось в інші управління».

Згадав головний патрульний і про своїх підлеглих, які були учасниками резонансного ДТП на вулиці Івасюка. Тоді поблизу монастиря Святого Йосифа зіткнулися дві автівки – БМВ 5 та ВАЗ 2170 Priora.

 

Водій останнього автомобіля хотів здійснити обгін, перетнув подвійну суцільну, виїхав на зустрічну смугу та спричинив аварію. За кермом ВАЗу був 25-річний Юрій Надорожний, працівник патрульної поліції, причому нетверезий. В його автомобілі їхали ще троє патрульних, також напідпитку. В управлінні патрульної поліції повідомляли, що їхні підлеглі потрапили в аварію у вихідний день і не були при виконанні службових обов’язків.

«Працівник, який на момент аварії був в стані алкогольного сп’яніння, звільнений з лав патрульної поліції. Інші отримали неповну посадову відповідність, – розповів Дмитро Міхалець. – Вони продовжують працювати, але в них практично найсуворіше покарання. Адже неповна службова відповідність – це один крок до звільнення. Кожна їхня помилка може привести до майбутнього їхнього звільнення. Вони зараз працюють і починають повертати ту довіру, яку вони втратили».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.